Sastojci:
- Argeta pureća pašteta: 190 g
- papar
- maslinovo ulje
- nasjeckani origano: 1 žličica
- svježi peršin: 1 žličica
- češnjak: 1 režanj
- luk: 50 g
- šampinjoni: 600 g
- sol
- sirni namaz ili pasirana skuta: 40 g
- naribani parmezan: 50 g
Priprema:
Očistite luk te ga narežite i popržite na maslinovu ulju, dodajte očišćeni i nasjeckani češnjak, ohladite i umiješajte u paštetu. Dodajte sirni namaz, peršin, origano, papar i po želji sol. Šampinjone očistite, uklonite stapke te klobuke položite gornjom stranom na tavu. Šampinjone posolite i popaprite te otvore napunite pripremljenim nadjevom, pospite naribanim parmezanom i 20 minuta pecite u pećnici na 180 oC. Poslužite kao toplo predjelo na radiču narezanom na rezance, začinite s nekoliko kapi maslinova ulja i balzamičnog octa.
Pedijatrica o dohrani kod beba: Kada uvoditi alergene, što kad odbijaju namirnicu i koji su najčešći problemi s probavom
Dijete ima česte ispade bijesa: Što Montessori stručnjaci savjetuju za smirivanje tantruma
Kako kupiti cipelice za dijete bez isprobavanja: Mama pokazala super jednostavan trik
Zašto se braća i sestre stalno svađaju: Neočekivan razlog će vas raznježiti
10 grešaka koje roditelji rade u odgoju