Sastojci:
- Argeta pašteta od lososa: 200 g
- maslac: 50 g
- dimljeni losos: 100 g
- kavijar: 50 g
- rotkvice
- prepeličja jaja u octu: 10 kom
- brašno: 100 g
- ulje: 1 dl
- voda: 1 dl
- jaje: 3 kom
- sol
Priprema:
Vodu posolite i zakipite, dodajte ulje i brašno te kuhajte dok se tijesto ne odvoji od posude. Ohladite i tijekom miješanja dodajte jedno po jedno jaje. Tijesto stavite u vrećicu za nadjev te oblikujte krafnice na limu za pečenje obloženom papirom za pečenje. Ispecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Gornje dijelove krafnica odrežite i odložite. U krafnice ubrizgajte lososovu paštetu kojoj ste dodali sjeckanog dimljenog lososa i rastopljeni maslac te pokrijte poklopčićima. Krafnice ukrasite kriškama rotkvice, prepeličjim jajima, lososom i kavijarom.
Pedijatrica o dohrani kod beba: Kada uvoditi alergene, što kad odbijaju namirnicu i koji su najčešći problemi s probavom
Dijete ima česte ispade bijesa: Što Montessori stručnjaci savjetuju za smirivanje tantruma
Kako kupiti cipelice za dijete bez isprobavanja: Mama pokazala super jednostavan trik
Zašto se braća i sestre stalno svađaju: Neočekivan razlog će vas raznježiti
10 grešaka koje roditelji rade u odgoju