Mali, slatki keksići i još k tome preliveni čokoladom. Njam, njam!
Sastojci
25 dag brašna
10 dag margarina
12 dag šećera u prahu
1 jaje
1 žlica praška za pecivo
mljevene lanene sjemenke
čokolada za kuhanje
mrvice za posipanje
nasjeckani lješnjaci
Priprema
Maslac ostavite na sobnoj temperaturi da omekša. Sve sastojke stavite u zdjelu i umijesite tijesto. Mijesite tijesto dok se smjesa ne počne odvajti od stjenki zdjele. Rukama oblikujte male kuglice pa ih spljoštite dlanovima. Slažite u lim za pečenje i pecite oko 10 minuta na 180 stupnjeva.
Nakon što se keksi ohlade, rastopite čokoladu za kuhanje na pari. Zatim svaki keks umočite gornjom stranom u čokoladu i odmah pospite šarenim mrvicama ili nasjeckanim lješnjacima.
Recept poslala čitateljica Suzana Štrk
Pedijatrica o dohrani kod beba: Kada uvoditi alergene, što kad odbijaju namirnicu i koji su najčešći problemi s probavom
Dijete ima česte ispade bijesa: Što Montessori stručnjaci savjetuju za smirivanje tantruma
Kako kupiti cipelice za dijete bez isprobavanja: Mama pokazala super jednostavan trik
Zašto se braća i sestre stalno svađaju: Neočekivan razlog će vas raznježiti
10 grešaka koje roditelji rade u odgoju