Uz Men’s Health 2020. će definitivno biti vaša najbolje građena godina!

Dok se svi spremaju za blagdane, siječanjski broj jedinog muškog lifestyle časopisa ide korak ispred vremena i donosi vam obilje genijalnih savjeta kako u novu godinu startati na najbolji način...

Siječanjski broj Men’s Healtha garantira vam da ćete do Tri kralja isklesati trbušnjake tako dobro da će vas svi u teretani i izvan nje gledati sa zavišću! Samo je 6 vježbi, ali toliko učinkovitih da ćete s guštom vježbati i tijekom i nakon blagdana.

Za one koji više vole hardcore vježbe na kojima će im mišići biti zahvalni donosimo čak 17 različitih vježbi – i preporučamo trk u teretanu već od 1. siječnja!!! Kad ojačate mišiće corea, bit će vam lakše raditi sve druge vježbe – garantiramo! A ako kojim slučajem tijekom blagdana “nabacite” koji kilogram (ok, sve vam je oprošteno, i mi to radimo – jer blagdani su za uživanje, zar ne?) TRX trake u ruke i odradite trening nakon kojeg će se masno tkivo topiti još satima nakon vježbanja.

Uz obilje savjeta kako postati pravi modni mag, a ujedno i njegovan i mirisan, donosimo i razne savjete za zdravlje, motivaciju, vedru psihu, zaljubljenu dušu… Uz naše savjete za bolju probavu uspjet ćete ubaciti metabolizam u višu brzinu, a razotkrivamo i sve mitove o suplementima - mi znamo što vam je potrebno, a što ne!

S ulaskom u novu godinu svi (normalno!) radimo i retrospektivu svog života - stoga, ako ste shvatili kako ste do sada rasprodavali dijelove sebe da biste time 'zaslužili' ljubav - mi vam kažemo - neka to bude posljednja stvar koju ste napravili - jer zdrava veza ne počiva na takvim temeljima.

Otkrijte zadovoljstva svoje duše da biste zračili pozitivom i prema drugima– zato neka 2020. godina bude nova prekretnica prema ispunjenijem i sretnijem životu, vašem boljem ja - kako na psihološkom tako i na fizičkom planu.

Sretni i veseli nam bili!!! Blagoslovljen Božić i Sretnu Novu želi vam mala, ali vrijedna ekipa najbolje građenog časopisa na svijetu!!!

Tekst i foto: Men’s Health

Tagovi:

Pročitajte i:

Ovako smo se nekad zabavljali! I opet ćemo!

Od 2014. godine u povodu svog rođendana časopis Story priređuje najbolji party na kojem najboljima…

Poznati brend pomaže u potresu stradalom Hrvatskom glazbenom zavodu

Od svakog prodanog para cipela tijekom ovog tjedna Högl će 50 kuna uplatiti za obnovu…

Želite mladoliku kožu? Daniela će vam reći kako

Koža je najveći organ na tijelu, a uz to je najizloženija i oštećena vanjskim utjecajima.…

Novost u ponudi A1: Svijet kako ga vide mame

Često se zapitamo kako izgleda svijet kroz dječje oči. A razmišljamo li kako izgleda svijet…