Ovako se priprema:
- Pomiješajte 150 g kuhane kvinoje, 1 žličicu balzamičnog octa, dvije žličice origana i malo soli. Sve zajedno izmiksajte štapnim mikserom u homogenu smjesu. Smjesu premjestite u okrugli kalup obložen papirom za pečenje.
- Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Pecite podlogu pizze 15 do 20 minuta.
- Prelijte tijesto umakom od rajčice, pospite kuhanim kukuruzom, gljivama, crnim maslinama i sve zapecite još 10 minuta u pećnici na istoj temperaturi. Ukrasite listićima bosiljka.
Naravno da se sastojci mogu i varirati, no ako želite da pizza bude zdravija, dodajte povrće, meso i ribu, a smanjite količine sira.
Dobar tek!
6 fraza koje roditelji ne bi smjeli govoriti djeci
3 provjerena načina za sprječavanje tantruma kod djece
7 načina kako bebi pomoći kod zatvora: Ako je stolica jako tvrda, u malim kuglicama, evo što trebate činiti
10 životnih lekcija koje možete dobiti od svoga dvogodišnjaka
Baby Lasagna objavio slikovnicu: Priča o predivnom prijateljstvu s jednookim ljubimcem