Da se trendovi i stilovi iz prošlosti redovito vraćaju dosad smo se svi uvjerili. Kad se torbica oko struka vratila u modu, nitko nije bio previše iznenađen.

Popularni modni komad iz 1990-ih i u 2023. godini jedan je od najmodernijih dodataka.

Bite My Style_TORBICA_01.jpg
Story 

Isprva je stvorena za one koji su željeli nešto više od novčanika, ali nisu voljeli nositi veće torbe, pa ova torbica nije ni zamišljena kao pomodni komad, no to je postala.

Torbice oko struka prije svega su praktične jer vam osiguravaju slobodne ruke. Istodobno, dovoljno su prostrane da u njih stavite sve što vam je potrebno. Svestrane su pa ih možete nositi svugdje, od aerodroma, kolodvora, preko plaže do koncerta.

Iako ih se smatralo sportskim dodatkom, mnoštvo različitih boja, oblika i veličina u kojima dolaze čine ih dodatkom koji ide uz sve stylinge.

Bite My Style_TORBICA_02.jpg
Story 

Modernu torbicu oko struka, i to s dizajnerskim potpisom, možete pronaći uz novi broj magazina Story.

Story_30-23_1200x780_PR.jpg
Promo 

Naime, Story daruje svim čitateljima modne bestselere iz dizajnerskog mjeseca! Majica eNVy room, torba za plažu Sopar, tunika/haljina Boudoir, torbica BITEMYSTYLE by Zoran Aragović ili nakit za nogu Sexy Plexy Jewelry – izbor je na vama! Story + dizajnerski artikl na DAR potražite na kioscima od 2. kolovoza.

Najpopularnija torba 2023
Story 

#story #storyhr