Ovako se priprema:
- Pomiješajte 150 g kuhane kvinoje, 1 žličicu balzamičnog octa, dvije žličice origana i malo soli. Sve zajedno izmiksajte štapnim mikserom u homogenu smjesu. Smjesu premjestite u okrugli kalup obložen papirom za pečenje.
- Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Pecite podlogu pizze 15 do 20 minuta.
- Prelijte tijesto umakom od rajčice, pospite kuhanim kukuruzom, gljivama, crnim maslinama i sve zapecite još 10 minuta u pećnici na istoj temperaturi. Ukrasite listićima bosiljka.
Naravno da se sastojci mogu i varirati, no ako želite da pizza bude zdravija, dodajte povrće, meso i ribu, a smanjite količine sira.
Dobar tek!
Znakovi po kojima možete znati da je beba dobila dovoljno mlijeka
Dr. Rajović: Nove generacije sve su sebičnije i motorički slabije, a ovo bi stručnjak zabranio kod učenja
5 zabluda o odgoju: Treba li djetetu sve olakšati i ponašaju li se i dobra djeca 'zločesto'?
5 načina kako odgajati visoko osjetljivu djecu
Ista prabaka: Kako je princeza Charlotte izgledala kroz godine na portretima koje tradicionalno fotka Kate Middleton