Sastojci za 4 osobe:
- 750 g svježeg špinata
- 20 g đumbira
- 50 g luka
- 2 žlice ulja
- 200 ml kokosovog mlijeka
- 1 l povrtnog temeljca
- 300 g filea lososa
- sol i papar
- 2 žlice soka od limete
Priprema
1.Špinat operite i nasjeckajte u grubo. Đumbir ogulite i narežite na kockice.
2.Đumbir i luk popržite u posudi na vrućem ulju. Dodajte špinat i kratko pirjajte. Zalijte kokosovim mlijekom i temeljcem, zakuhajte pa ostavite 5 minuta da se krčka. Izvadite 1/3 špinata, a ostatak juhe izmiksajte štapnim mikserom.
3.Ribu operite, posušite i narežite na kocke. Posolite i popaprite. Stavite ribu 5 minuta u juhu. Ponovno vratite špinat koji ste izvadili. Juhu začinite sokom limete, sol i papar i po želji dodajte listiće korijandera.
Tekst: M.B.
Foto: Profimedia
Znakovi po kojima možete znati da je beba dobila dovoljno mlijeka
Dr. Rajović: Nove generacije sve su sebičnije i motorički slabije, a ovo bi stručnjak zabranio kod učenja
5 zabluda o odgoju: Treba li djetetu sve olakšati i ponašaju li se i dobra djeca 'zločesto'?
5 načina kako odgajati visoko osjetljivu djecu
Ista prabaka: Kako je princeza Charlotte izgledala kroz godine na portretima koje tradicionalno fotka Kate Middleton