Najbolja zaštita za male plivače i istraživače u plićaku

Teško je obuzdati naše malene kad im se spomene more, brćkanje u plićaku i igranje s kanticama i grabljicama. Niti jako sunce, niti hladnoća, a kamoli objašnjavanja ih ne mogu zaustaviti u njihovim morskim avanturama pa ih stoga valja adekvatno zaštititi od sunca.




Piccolosole dječja kolekcija za zaštitu od sunca


Izbjegnite i najmanju šansu za opeklinama i zaštitite svoje dijete Piccolosolekolekcijom za djecu koja osim krema sa zaštitnim faktorima sadržava i kremu poslije sunčanja.








  • L'ERBOLARIO PICCOLOSOLE KREMA SPF 50+


Učinkovito štiti od UVA i UVB zračenja, posjeduje 2 različita filtera (gama origanol ekstrahiran iz ulja rižine ljuske i frakcija za saponifikaciju maslinova ulja) dok zaštitno i ublažavajuće djelovanje daje niz odabranih sastojaka iz ekstrakta nevena i ulja breskvine koštice. Sve zajedno blago i nježno njeguje dječju kožu.





  • L'ERBOLARIO PICCOLOSOLE KREMA POSLIJE SUNČANJA


Vrlo brzo vraća koži prvobitna svojstva: gipkost i nježnost. Potiče prirodni metabolizam kože i obnovu stanica, dubinski je hrani i osigurava dovoljno vlage da se koža ne peruta. Priprema kožu za ponovno izlaganje suncu podižući njene prirodne obrambene mehanizme.





L'erbolario Piccolosole kolekciju za zaštitu dječje kože od sunca potražite u ljekarnama.










Tekst Promo: L'erbolario


Foto: Thinkstock