Upoznajte dijete s različitim zanimanjima na eventu „Mali svijet poslova“, 17.12. u Arena centru!



Imate li djecu vrtićke ili školske dobi, sigurno ste se susreli s njihovim željama vezanima uz izbor budućih zanimanja. Djeca vrtićke dobi najčešće žele biti princeze ili super heroji, osnovnoškolci već imaju realnije poglede o odabiru zanimanja, no jeste li ikada s njima razgovarali o tome kako je to svakodnevno ići na posao i raditi?



Potičite djetetove talente


Odabir zanimanja jedna je od važnijih odluka u životu koja bi se trebala donijeti u skladu s osobnim predispozicijama, željama i talentima. Za svakog je roditelja, ali i pedagoga, važno da uoči osobne talente djeteta i usmjerava ga kroz školovanje prema idealnom zanimanju. Iako mnogi misle da su djeca još mala da bi se razmišljalo o budućem zanimanju, dobro je dijete poticati i usmjeravati ga ta usavršava talente koje posjeduje te da razvija nova znanja i vještine koje će mu u budućnosti dobro doći.



Što odrasli rade kad su na poslu?


Ako ste roditelj, sigurno ste se susreli i sa pitanjima o vašem poslu – o tome što točno vi radite, koje zadatke obavljate te kako izgleda vaš radni dan. A što je sa onim poslovima koji su vašim mališanima jako zanimljivi? Što u svojem radnom danu radi jedan policajac, liječnik, vatrogasac, glumac ili radijski voditelj?



Ako ne znate odgovor na sva ova pitanja, dovedite svoje mališane na zabavno-edukativni event „Mali svijet poslova“ koji će se održati 17. prosinca u Arena centru! Riječ je o kombinaciji sajma, radionice i igraonice tijekom kojeg će se djeci predstaviti razna zanimanja i poslovi. Kroz učenje, igru i zabavu djeca će, na zaigran i zanimljiv način, dobiti uvid u svijet odraslih i već u najranijoj dobi. Više informacija saznajte na: http://www.posao.hr/mali-svijet-poslova/clanak/mali-svijet-poslova/1/



Organizator ovog eventa je internetski portal posao.hr uz partnere Weltrusky agenciju, G.A.D. produkciju, Arena centar i Oglasnik, te medijske pokrovitelje: Totalni FM, Net.hr, Magazin.hr, Ženski kutak.hr i Oglasnik.hr te naš portal Roditelji.hr i časopis Moje dijete.




  • Događanja u Malom svijetu poslova počinju u 10 h i traju do 18 h. Službeno otvaranje počinje u 11 sati s novinarima i celebrity mamama s djecom.



  • Event održava u prostorima shopping centra Arena



Vidimo se u shopping centru Arena Zagreb!