Zimsko izdanje Storybooka otvara sezonu hedonizma

Uz raskošno izdanje magazina Storybook utonite u sezonu lijepih tema i hedonističkih iskustava, kojima se svi ponekad zaslužujemo nagraditi i u glamuroznom tonu obojiti zimu...

Kada umoran studeni zamijeni uzbudljivi prosinac, Storybook otvara sezonu lijepih vijesti, otkriva još neotkrivene oaze hedonizma, ulazi u domove i ateliere slavnih, a kroz ekskluzivne intervjue putuje svijetom.

Storybook tako piše o New Yorku i Londonu. I o simbolima tih naših omiljenih gradova u ovo blagdansko vrijeme, opjevanim u mnogim serijama, koji su autorima našeg lifestyle magazina već godinama važan dio rituala. I o fenomenu kako njujorški polako nestaju, a londonski, gdje konzumerizam uoči blagdana jednostavno nije tema, rastu i hipnotiziraju svojom čarolijom neke nove putnike željne uzbuđenja.

U ekskluzivnom intervjuu sa svjetski poznatim kostimografom Alanom Hraniteljem, zavirite u kreativni svemir kojem se dive i umjetnici poput Jean-Paula Gaultiera, Martina Scorsesea i Lize Minnelli. Iz Venecije Storybook donosi ekskluzivan razgovor s velikim Al Pacinom, a potom i s belle de jour Izabel Kovačić, koja ispod bujnih pramenova boje meda skriva ideje i ambicije. Storybookovu auradnicu u New Yorku je ugostila Tanya Golesic, predsjednica kompanije Jimmy Choo za SAD, Kanadu i Južnu Ameriku. Zavirite i u stan Ljupke Gojić Mikić, kojeg je prigodno dekorirala dizajnerica interijera Martina Štritof.

Pročitajte temu Nenada Korkuta o povijesti kalendara automobilskih guma Pirelli, koji je s vremenom prerastao u najtraženiju kolekcionarsku triviju. U tom sanjivom artističkom duhu Mare Milin je snimila model kameleonskog lica Susanu Horvat za prosinačku naslovnicu Storybooka i modni editorijal. Dok modna priča koju potpisuje Mladen Šarić ironizira sve one blagdanske trenutke koji “moraju” biti savršeni, a ne moraju – Iva Šulentić, Borut Mihalić, Iva Radić, @dorinlucissima, Viktor Drago i Tena Bašić kao Grinč, ispali su savršen cast.

Iako stranice Storybooka slave kulturu uživanja, progovaraju i o ozbiljnim aktualnim temama, Zrinka Pavlić u sjajnom tekstu analizira kako pop kultura kroz vrhunske filmove i inteligentno režirane serije progovara o društvenim nejednakostima. Rujana Jeger, koliko god se trudila smisliti temu koja isijava Joie de vivre, završila je na aktualnoj temi Nasilje. Čitajte i o pokretu “slow journalism”, trendu koji raste u želji za kvalitetnim novinarstvom – stvoren za kraj ovog glamuroznog izdanja i Storybookovih 10 godina. Proletjele su u trenu!

Želimo vam uzbudljiv prosinac, a umjesto ledenih pahulja neka vas zamete mećava šljokica.

Novo Storybook potražite na kioscima od 7.12. 2019.

Tekst: Storybook
Lice s naslovnice: Suzana Horvat
Fotografija: Mare Milin
Asistent fotografije: Marijo Županov
Styling: Ana Nikačević
Make up: Simona Antonović
Kosa: Milena Maršić / frizerski salon Glamour

Tagovi:

Pročitajte i:

Stiže velika novost iz redova klaunovadoktora

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod…

trudnica predaje e-Zahtjev za ostvarivanje prava

Kako brže i lakše do doplatka za djecu?

Od 3. srpnja omogućeno podnošenje e-Zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu

mila rončević i njezina sestra

Mila Rončević uskoro se vraća kući! Lijepe vijesti iz Amerike objavio njezin otac

Marin Rončević, otac djevojčice za čije je liječenje u Philadelphiji prikupljeno nevjerojatnih 38 milijuna kuna,…

djeca se igraju s igračkama

Upravo objavljeno! Omiljena igračka djece najmanje siguran proizvod na svijetu!

Europska komisija objavila je popis najopasnijih proizvoda u EU, kojemu je svrha sprječavanje i ograničavanje…