Ženstvenost – pogled iznutra

Današnja životna dinamika i okruženje nisu u potpunosti podržavajući za istinsko ispoljavanje ženskog principa. No, je li to tako možete saznati na radionici Ženstvenost – pogled iznutra

"Žene treba voljeti, a ne razumjeti." rekao je Oscar Wilde i na neki način, možemo slobodno kazati, prognozirao ‘modernu’ ženu koja je raspeta između brojnih poslovnih i privatnih aktivnosti. Današnja životna dinamika i okruženje nisu u potpunosti podržavajući za istinsko ispoljavanje ženskog principa. No, je li to tako možete saznati na predstojećoj radionici Ženstvenost - pogled iznutra.

"Kad se usudimo biti u svom apsolutu ženske prirode, u potpunosti receptivne, snažne i istinski iskrene, tek tada možemo kvalitetno premostiti intezitet životnih dinamika i pomoći okolini da nas bolje upozna i razumije" kaže Ana Krpan, medijatorica i autorica predstojeće radionice namijenjene samo ženama, Ženstvenost - pogled iznutra.

Glavni cilj radionice jest duboko spoznavanje receptivnog, moćnog ženskog principa, a koristit će se različite tehnike drevnih sustava znanja od učenja američkih Indijanaca, taoizma, mindfulness-a i kvantnih tehnika. Poanta jest da se kroz interaktivnost i sofisticirane sustave znanja iscijeli, njeguje i slavi mentalno, emotivno, fizičko i duhovno tijelo. Posebna će se pažnja posvetiti i njegovanju ženskog kruga kako su prakticirali stari sustavi znanja bazirani na usmenoj primopredaji i aktivnoj, otvorenoj komunikaciji.

Važno je spomenuti da je ovo samo jedna od radionica u nizu koju je pokrenula Ana Krpan u suradnji sa svojim partnerom, Miroslavom Rajhom, dediciranim mentalnim trenerom, u sklopu incijative Leptir kojoj je cilj potaknuti istinsku metamorfozu svijesti na individualnoj i poslovnoj razini.

"Dugi niz godina žeđala sam i težila dubokoj osobnoj integraciji i ispoljavanju ženske receptivnosti, a da pritom ne ‘upadnem’ u zamku dualnosti žrtva-agresor, i naravno, da pomirim svoje osobne i profesionalne težnje" ističe Krpan, što zasigurno želi i većina ženske populacije koja se susreće s bazičnim dnevnim, i ne samo ‘ženskim’, pitanjima.

Radionica Ženstvenost - pogled iznutra održat će se od 12. do 14. prosinca 2014. godine u Zagrebu, a dodatne informacije mogu se saznati putem mail adrese budi@leptir.info. Radi se u manjem, intimnijem okruženju, a cijena radionice iznosi 650,00 kn s uključenim PDV-om. U cijenu su dodatno uključena dva zdrava ručka, osvježenje i nezaobilazne grickalice. Važno je spomenuti da radionica nema izričito dobno ograničenje te su pozvane i žene od svojih najranijih dvadesetih. "Nikad nije prerano niti prekasno ispoljiti snagu ženskog duha, a mudrost leži u svakoj našoj aktivnosti, da ne kažem godini" dodaje Krpan.

Inače, ova diplomirana ekonomistica bavi se cjelovitom komunikacijom, a drevne sustave znanja, kao i sofisticirane kvantne tehnike, izučava i aktivno prakticira dugi niz godina. Trenutno je u procesu coaching certifikacije.

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Test: Jeste li asertivni?

Prilikom ostvarenja ciljeva na asertivan način ne ugrožavamo…

Kako se nositi s kritikama na račun odgoja djece?

Danas se često susrećemo sa situacijama da osobe…

Postoji jedna navika koja je presudna za sretan brak

Doznajte jesli li majstori za održavanje veze i…

Pročitajte i:

koronavirus

Domaćim stručnjacima stigao vrijedan uređaj za borbu protiv koronavirusa

Borba protiv koronavirusa bit će, zahvaljujući donaciji poznatog nogometaša, brža - u 22 minute moći…

testiranje na koronavirus

Od danas nova, niža cijena testiranja na Covid-19

Na zadnjoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) donesena je odluka o…

Stiže velika novost iz redova klaunovadoktora

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod…

trudnica predaje e-Zahtjev za ostvarivanje prava

Kako brže i lakše do doplatka za djecu?

Od 3. srpnja omogućeno podnošenje e-Zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu