Ženstvenost – pogled iznutra

Današnja životna dinamika i okruženje nisu u potpunosti podržavajući za istinsko ispoljavanje ženskog principa. No, je li to tako možete saznati na radionici Ženstvenost – pogled iznutra

"Žene treba voljeti, a ne razumjeti." rekao je Oscar Wilde i na neki način, možemo slobodno kazati, prognozirao ‘modernu’ ženu koja je raspeta između brojnih poslovnih i privatnih aktivnosti. Današnja životna dinamika i okruženje nisu u potpunosti podržavajući za istinsko ispoljavanje ženskog principa. No, je li to tako možete saznati na predstojećoj radionici Ženstvenost - pogled iznutra.

"Kad se usudimo biti u svom apsolutu ženske prirode, u potpunosti receptivne, snažne i istinski iskrene, tek tada možemo kvalitetno premostiti intezitet životnih dinamika i pomoći okolini da nas bolje upozna i razumije" kaže Ana Krpan, medijatorica i autorica predstojeće radionice namijenjene samo ženama, Ženstvenost - pogled iznutra.

Glavni cilj radionice jest duboko spoznavanje receptivnog, moćnog ženskog principa, a koristit će se različite tehnike drevnih sustava znanja od učenja američkih Indijanaca, taoizma, mindfulness-a i kvantnih tehnika. Poanta jest da se kroz interaktivnost i sofisticirane sustave znanja iscijeli, njeguje i slavi mentalno, emotivno, fizičko i duhovno tijelo. Posebna će se pažnja posvetiti i njegovanju ženskog kruga kako su prakticirali stari sustavi znanja bazirani na usmenoj primopredaji i aktivnoj, otvorenoj komunikaciji.

Važno je spomenuti da je ovo samo jedna od radionica u nizu koju je pokrenula Ana Krpan u suradnji sa svojim partnerom, Miroslavom Rajhom, dediciranim mentalnim trenerom, u sklopu incijative Leptir kojoj je cilj potaknuti istinsku metamorfozu svijesti na individualnoj i poslovnoj razini.

"Dugi niz godina žeđala sam i težila dubokoj osobnoj integraciji i ispoljavanju ženske receptivnosti, a da pritom ne ‘upadnem’ u zamku dualnosti žrtva-agresor, i naravno, da pomirim svoje osobne i profesionalne težnje" ističe Krpan, što zasigurno želi i većina ženske populacije koja se susreće s bazičnim dnevnim, i ne samo ‘ženskim’, pitanjima.

Radionica Ženstvenost - pogled iznutra održat će se od 12. do 14. prosinca 2014. godine u Zagrebu, a dodatne informacije mogu se saznati putem mail adrese budi@leptir.info. Radi se u manjem, intimnijem okruženju, a cijena radionice iznosi 650,00 kn s uključenim PDV-om. U cijenu su dodatno uključena dva zdrava ručka, osvježenje i nezaobilazne grickalice. Važno je spomenuti da radionica nema izričito dobno ograničenje te su pozvane i žene od svojih najranijih dvadesetih. "Nikad nije prerano niti prekasno ispoljiti snagu ženskog duha, a mudrost leži u svakoj našoj aktivnosti, da ne kažem godini" dodaje Krpan.

Inače, ova diplomirana ekonomistica bavi se cjelovitom komunikacijom, a drevne sustave znanja, kao i sofisticirane kvantne tehnike, izučava i aktivno prakticira dugi niz godina. Trenutno je u procesu coaching certifikacije.

Tagovi: , , , ,

Vezano uz temu

Test: Jeste li asertivni?

Prilikom ostvarenja ciljeva na asertivan način ne ugrožavamo…

Kako se nositi s kritikama na račun odgoja djece?

Danas se često susrećemo sa situacijama da osobe…

Postoji jedna navika koja je presudna za sretan brak

Doznajte jesli li majstori za održavanje veze i…

Pročitajte i:

koronavirus

Alemka Markotić: "Sada je valjda svima jasno da nitko nije imun na koronavirus!"

U Zagrebu od koronavirusa umro muškarac rođen 1974. godine, koji nije bolovao od niti jedne…

franka batelić i sin viktor

Sada je sreća potpuna u obitelji Ćorluka! I oni su jači od koronavirusa

Pjevačica Franka Batelić Iz Zagreba je s malenim Viktorom otišla u rodnu Istru, dok se…

katy perry objavila spol djeteta kojeg čeka s glumcem orlandom bloomom

Katy Perry objavila spol djeteta, no i njoj je koronavirus pokvario planove

Slavna pjevačica i glumac imali su velike planove za ovo ljeto, no čini se kako…

najmlađa žrtva koronavirusa u svijetu

Beba stara šest tjedana preminula od koronavirusa

Tri slučaja djece koja su nedavno umrla od koronavirusa nisu promijenila stav epidemiologa da najmlađi…