Doktorica Nayana Rao održat će predavanje i radionicu "Ayurveda - mogućnost za zdravlje" u Europskom domu u Zagrebu, Jurišićeva 1/1.

Na predavanju će polaznici dobiti informacije vezane uz: drevni sustav ayurvedske medicine, mogućnosti u očuvanju zdravlja I liječenju, o primcipima stvaranja toksina (ame) i održavanja konstitucije, te o važnosti probavne vatre (agnija).

Nakon predavanja održat će se radionica s ciljem boljeg razumijevanja ženske psihologije, hormonalnih promjena tijekom života, ženskim problemima kao što su policistični jajnici, endometrioza, PMS, miomi te hormonalna neravnoteža, a uz praktične primjere i pokazne vježbe učiti će se o ženskom zdravlju na primjeru yoge, prehrane i biljkama.

Spoj ayurvedske i konvencionalne medicine

Dr. Nayana Rao predstavlja elitu ayurvedskih liječnika u Indiji, a postavila je nekoliko ayurvedskih odjela u državnim bolnicama u Indiji, te izvan zemlje – Novi Zeland, Afrika.

Kroz svoje liječenje dr. Rao fokus stavlja na integraciju ayurvedske i konvencionalne medicine, stoga Adhara ayurvedsko – nutricionistički centar, Zagreb, na tom polju s njom intenzivno surađuje.

Dr. Rao dijagnostiku postavlja putem pulsne dijagnoze, a podučava i djeluje i unutar Europe gdje drži predavanja, seminare, ayurvedske terapijske tretmane i konzultacije a brojnim klijentima, pa tako i ove godine u Hrvatskoj.

Raspored predavanja i radionica

1) Predavanje "Ayurveda - mogućnost za zdravlje" i radionica "Ayurveda za zdravlje žena", 30.06., 18 - 21 h, Europski dom, Jurišićeva 1/1

2) Pulsna dijagnoza i konzultacije, 29.06. - 08.07., termin po dogovoru, Adhara cetar za nutricionizam i ayurvedu, Antunovac 27

3) Ayurvedska radionica kuhanja, 08.07., 18 - 21.30, Adhara cetar za nutricionizam i ayurvedu, Antunovac 27

4) Certificirana edukacija o ayurvedskim tehnikama i masažama, 02. - 07.07., poseban raspored, Adhara cetar za nutricionizam i ayurvedu, Antunovac 27

Kontakti: Maja Lovrić, majalovric01@gmail.com, 091 584 8807

Irena Švenda, irena.svenda@gmail.com, 095 910 3290

Webwww.adhara.hr

 www.facebook.com/www.daniayurvede.hr

Tekst: Mr.sc. Irena Švenda, Adhara/Mountain Fit tim

Foto: Profimedia