Zaroni u život – drugačije ljetovanje za žene na Lošinju i Cresu

Drage žene, želite li u „prazničnom tjednu“ od 20-26.06. odmoriti tijelo i duh i uživati u dobrom društvu, pridružite se radionicama, plesu, moru i druženju u Velom Lošinju i na Cresu u koje je osmislio Centar za osobni razvoj i unapređenje zdravlja „Novi život nova ja“. Nema paketa, birate smještaj po svojoj želji i mogućnostima, također po svojoj želji birate programe. A svi koji dođu s vama imaju popust na smještaj. Prva aktivnost je već danas, u četvrtak, 18.06. - uvodno predavanje pod nazivom "Kao da nešto nedostaje - što nam se događa?" Ulaz je slobodan - dobro su došli svi, i muškarci i žene

Provesti tjedan dana toplog lipnja na otocima Lošinju i Cresu, uživajući u radionicama, plesu, predavanjima, izlascima i druženju, opuštajući se u svom ženskom "plemenu" – ljekovita je i iscjeljujuća prilika za ženu koja brine o sebi i svom osobnom razvoju.

Centar za osobni razvoj i unapređenje zdravlja "Novi život nova ja" je osmislio upravo takvo ljetovanje, namijenjeno svim ženama. Uvjeti su idealni, ljeto je, more je toplo, dani su najduži u godini. Imat ćete priliku iskusiti različite doživljaje, proširiti svoje granice, otvoriti se za novo. Osjetiti snagu ljeta i prirode, mora i borova, mirisa i okusa, dijeliti radost s novim prijateljicama.

Prva aktivnost je uvodno predavanje, u četvrtak, 18.06. pod nazivom “Kao da nešto nedostaje – što nam se događa?” Ulaz je slobodan – dobro su došli svi, i muškarci i žene. O čemu će biti riječ na predavanju?

Ponekad u životu zastanemo i jasno nam je da nam nešto nedostaje. Kao sve imamo, a opet ono nešto … kao da je praznina tu u nama, kao da se ne možemo do kraja povezati sa sobom i drugima … to se odražava u partnerskom odnosu, u odnosu prema članovima obitelji, a često i prema sebi samima. Kako to da toliko toga znamo o svemu, a s tom prazninom ne znamo što?

Osim mora i sunca

Ljetovanje je zamišljeno tako da svaka od vas sebi izabere vrstu smještaja, vrstu putovanja, radionice i druge sadržaje koje želite i tako si sama oblikuje doživljaj po vlastitoj mjeri. Organizator vam nudi programe, ne posreduje u organizaciji putovanja i smještaja, ali vas, ako želite, povezuje kako biste zajedničkim putovanjem ili stanovanjem smanjile troškove i povećale radost.. Možete stanovati u kampu ili hotelu 5*. možete biti u apartmanu s drugim novim prijateljicama ili u sobi s pogledom – same birate, dogovoreni su povoljni uvjeti u turističkoj agenciji Val i Lječilištu Veli Lošinj. Možete doći na koliko dana želite, svaki dan ima program. Nema paketa, birate smještaj po svojoj želji i mogućnostima, također po svojoj želji birate programe. A svi koji dođu s vama imaju popust na smještaj.

Ovo nije obavezni cjelodnevni rad, ali uz odmor i zabavu, čini se za sebe nešto konkretno. Svakodnevno pola dana radi se na temi kroz pokret, iskustvene vježbe, meditacije, slikanje i druge kreativne tehnike (radionica), a ostatak vremena posvećuje se drugim aktivnostima koje su nužne za vitalnost ženske duše, a za njih se često nema vremena (izborni, neobavezni programi i slobodno vrijeme). Osim voditeljice Nadje Skazlić, u programu će sudjelovati gosti voditelji pa ćete imati priliku iskusiti različite doživljaje, proširiti svoje granice i otvoriti se za nešto novo.

Redhead girl with suitcase on the beach in spring time.

Više informacija na: http://goo.gl/920Y1h

Tekst i foto: Novi život nova ja Centar za osobni razvoj i unapređenje zdravlja

Tagovi: , ,

Vezano uz temu

Koliko ste spremni mijenjati se i postati sretniji?

Živimo u vremenu u kojem je promjena toliko…

Svatko ima snagu izdignuti se iznad životnih problema

PN Zagrebački prof. psihologije Bojan Klapčić osmislio je…

Bogati program najraskošnije cvjetne izložbe u regiji

Najljepši zagrebački vrtovi, biljke mesožderke i radionice bonsai…

Britanski glumac na ZeGeVege festivalu: Kada kažem dobrota, mislim na veganstvo

U kvalitetnom dvodnevnom programu od čak 22 atraktivne…

Pročitajte i:

pripreme djece za polazak u prvi razred osnovne škole

U školama počinju testiranja za prvašiće

Iako je ranije bilo najavljeno da ove godine neće biti testiranja u školama, budući prvašići…

povratak u školu nakon koronavirusa

HZJZ izdao nove upute za škole i vrtiće od 25. svibnja. Dozvoljeno do 20 djece u razredu! Što je još novo?

Epidemiolozi smatraju kako je boravak u školi prema novim preporukama jednako siguran kao i nastava…

važnost čitanja za razvoj djece

Sada je i znanstveno dokazano zašto neka djeca slabije govore i loše čitaju

Poznato je da čitanje djeci u njihovim formativnim godinama, od rođenja do pete godine života,…

novo otkriće o koronavirusu

Senzacionalno otkriće Ivana Đikića: 'Znamo koji spojevi sprječavaju širenje koronavirusa!'

Direktor Instituta za biokemiju (IBC2) u Frankfurtu Ivan Đikić izvijestio je u utorak da je…