Zagrebački anđeli svojim nastupom 26. studenoga otvaraju program Shopping Daya u Arena Centu

Ne propustite posjetiti Arena Centar 26. studenoga jer vas od 10 do 11 sati očekuje koncertni nastup dječjeg zbora Zagrebački Anđeli pod umjetničkim ravnanjem voditelja zbora Vitomira Ivanjeka

Od rujna 2015. u Zagrebu aktivno djeluje Dječji zbor i ritmika Zagrebački anđeli čiji su članovi djevojčice i dječaci u dobi od 3,5 do 14 godina, a trenutačno ih je stotinjak. Probe zbora i ritmike održavaju se na tri lokacije: Jarun, Remiza i Harambašićeva ulica.

Zagrebački anđeli pružaju djeci nezaboravne trenutke uz pjesmu i ples, omogućuju kvalitetno provođenje vremena, potiču intelektualni i tjelesni razvoj, druženje, ljubav prema glazbi, pjesmi, plesu i umjetnosti.

Umjetnički voditelj je iskusni i kvalificirani umjetniki i pedagog: Vitomir Ivanjek - Vito – pijanist, skladatelj, dirigent, orguljaš i koropetitor zborova na natjecanjima.

zbor4

Prije dva tjedna zbor je osbojio Zlatnu diplomu na Festivalu zborova 2016. u organizaciji Centra za glazbu Zagreb održanom u dvorani Vatroslava Lisinskog među 500 natjecatelja čime su i službeno postali najbolji dječji zbor! Osim navedene nagrade, zbor je osvojio drugu nagradu žirija i prvu publike i na Natjecanju zborova grada Zagreba i Zagrebačke županije održanom u Ivanićgradu u svibnju ove godine.

Posebnost Zagrebačkih anđela je u tome što svoj program uvježbavaju i izvode uživo te se time razlikuju od većine drugih zborova.

Tijekom svog za sada kratkog postojanja Zagrebački anđeli ostvarili su preko 30 nastupa – u dvorani Vatroslav Lisinski uz hrvatske pjevačke zvijezde u prosincu 2015., na Božićnom koncertu u Ciboni, u Muzeju suvremene umjetnosti, na uličnom festivalu Cest is d’Best, gostovali su uživo na radiju, u dvorcu Oršić, u sklopu raznih promotivnih i humanitarnih aktivnosti te su već nekoliko puta bili i gosti Storyjevih evenata.

Zagrebački anđeli otvaraju programa koji u jutranjim satima prezentira dječje zborove te Whatta band, nakon čega ide nastup DJ-a, kreativni natječaj u izboru za najbolji styling, jednosatni koncert Natali Dizdar, te večernjeg nastupa Ive Ajduković.

Uz zabavni dio programa, ne propustite i odličnu kupovinu, za sebe i bližnje jer božićne darove ove godine možete odabrati i ranije u sklopu Shopping Day u Arena Centaru u Zagrebu, 26. studenoga 2016., jer uz plaćanje svojim Mastercard® i Maestro® karticama ostvarujete 30% popusta, na cijeli ili dio asortimana, u 50 dućana.

slika-zaslona-2016-11-18-u-14-56-49

Više na www.story.hr/mastercardshoppingday

mcshoppingday_arena_851x315

Tekst i foto: promo

Tagovi: , , , , , ,

Pročitajte i:

koronavirus

Domaćim stručnjacima stigao vrijedan uređaj za borbu protiv koronavirusa

Borba protiv koronavirusa bit će, zahvaljujući donaciji poznatog nogometaša, brža - u 22 minute moći…

testiranje na koronavirus

Od danas nova, niža cijena testiranja na Covid-19

Na zadnjoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) donesena je odluka o…

Stiže velika novost iz redova klaunovadoktora

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod…

trudnica predaje e-Zahtjev za ostvarivanje prava

Kako brže i lakše do doplatka za djecu?

Od 3. srpnja omogućeno podnošenje e-Zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu