Zadnja Sensa u 2019. godini nosi vam dar

"Dani uoči Božića vrijeme je kad bismo trebali učiniti upravo suprotno od onoga što uvijek radimo. Umjesto histerije i blagdanske jurnjave, trebali bismo se umiriti, ulaziti u kontemplaciju i reflektirati se na godinu iza sebe, maknuti sve što više ne želimo ponijeti dalje, stvoriti prostor za rađanje nečeg novog u svome životu", kaže Mirta Lijović u svom članku 'Božić, rađanje božanske iskre u nama' u novom broju Sense. Neka vam prosinački dani budu upravo takvi, a u tome će vas, kao i uvijek, podržati vaša Sensa. Pročitajte pismo urednice iz novoga broja i potražite Sensu na kioscima te odaberite dar, svoj Sretni dnevnik...

Nismo više isti

Rezimiramo i stavljamo proteklu godinu u kontekst. Pokušavamo učiti iz vlastitih pogrešaka, uvidjeti širu sliku, gledati otvorenijim srcem i sa što manje zamjerki. Prihvaćamo da smo trenutačno ono što jesmo, ali se i otvaramo mogućnosti da možemo biti bolje i više… Unutarnja su to osjećanja i misli koje ostavljamo godini što je iza nas kako bismo u ovu koja slijedi ušli oslobođeni težine i gorkih iskustava.

Iako ne možemo izbrisati ono loše, možemo to prihvatiti kao dio padova koji neminovno prate uspone. Jer život je rijetko ravna linija, čak i u zoni komfora unutarnja previranja i neostvarene želje pletu mrežu nezadovoljstva i "spuštaju" nas više nego pokušaji koji se nisu ostvarili.

Korak u nepoznato u sebi uvijek nosi dozu uzbuđenja, avanture i mogućnosti drugačijega i boljega, ali i mogućnost da naiđemo na "teren" na kojemu se jednostavno ne možemo snaći i koji nas može baciti u ponor. Ono što je sigurno jest da nakon koraka u nepoznato mi nismo ista osoba kao prije. Nešto u nama se promijenilo, jedan dio našeg unutarnjeg svijeta oblikovao je to iskustvo kao svoje - dragocjeno i neponovljivo.

 

Kako će izgledati vaša mala/velika priča u 2020.? Koje su vaše neizrečene želje i nade? Jeste li spremni otvoriti se situacijama i osobama koje će vam pružiti ruku i odvesti vas u nepoznato? Onima koji će u vama probuditi zrno zaigranosti i otvorenosti? Jeste li spremni omekšati svoje stavove, prihvatiti različitosti i događajima i ljudima prilaziti otvorenijeg srca i pogleda na stvari?

Iskoristite ove dane za sebe, svoje želje i planove. Dok je priroda u mirovanju, iskoristite i sami supermoć povlačenja. Iz tišine vaš unutarnji glas progovara glasnije i jasnije. Tako se osnažuje vaše korijenje. Neka vas u 2020. uzemljuje snažno kako bi vaše grane mogle dosegnuti visine koje zaslužuju!

Za sve nove pretplatnike Specchiasol i Sensa pripremili su na dar Influepid Plus šumeće tablete, E.P.I.D. žele bombone Junior Fruttamix i gumene bombone – heroje u borbi sa zimskim tegobama.

Tekst i foto: Sensa

 

Pročitajte i:

najmlađa žrtva koronavirusa u svijetu

Beba stara šest tjedana preminula od koronavirusa

Tri slučaja djece koja su nedavno umrla od koronavirusa nisu promijenila stav epidemiologa da najmlađi…

mama i kći vani nakon što je prošla zabrana izlazaka zbog koronavirusa

Možda ste imali koronavirus, a da to i ne znate

Između 25 do čak 50% ljudi zaraženih koronavirusom nema nikakvih simptoma. Jeste li i vi…

žena zabrinuta zbog zdravlja i situacije s koronavirusom

"Imam zakazanu punkciju zbog sumnje na tumor. Što sada?" Kako funkcionira liječenje najtežih bolesnika?

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je kako se zdravstveni sustav pomalo vraća u normalni mod…

dijete kod kuće zbog koronavirusa držiporuku da ostanemo kod kuće

Ministar Beroš o najvećem rastu broja oboljelih, a znamo i kada možemo očekivati popuštanje mjera

Čovjek kojeg posljednjih dana mnogi hvale i smatraju pravim herojem, opet je, na sebi specifičan…