Zabavom u pidžamama otvoren IKEA noćni klub

Prvi festival koji slavi dobar san, u robnoj kući IKEA Zagreb do 22. rujna ugostit će 55 postaja za dobar san, 20 radionica, ali i zajedničko spavanje

Zabavom u pidžamama u srijedu, 11. rujna, otvoren je IKEA noćni klub, jedini noćni klub na svijetu koji slavi dobar i kvalitetan noćni san. Zabavi u pidžamama pridružila su se i poznata lica iz hrvatskog javnog života, među kojima i glumica Petra Kurtela te najpoznatiji hrvatski plus size model, Lucija Lugomer.

Nesvakidašnju zabavu za koju nije bilo potrebno ustati iz kreveta, začinio je nastup stand-up komičara, Peđe Bajovića, a vlasnici najoriginalnijih pidžama osvojili su prigodne nagrade. Glazbenim hitovima gošće i goste DJ Rea je ipak uspjela podići na noge, a uz švedske specijalitete, među kojima se isticao omiljeni IKEA losos pripremljen na nekoliko načina, uzvanici su uživali i u šarenim koktelima.

"Tijekom zadnjih 50 godina globalni prosjek sati spavanja pao je sa 8 na tek nešto više od 6 sati, što može imati vrlo ozbiljne posljedice, poput otežanog pamćenja, sposobnosti razmišljanja i obrade informacija. Tvrtka IKEA odlučila je zato otvoriti IKEA noćni klub na kojem svi zainteresirani uz pomoć stručnjaka mogu saznati tajne kvalitetnog sna. Tijekom vikenda, 14. i 15. rujna, održat će se i radionica, koju će voditi Ana Nasteski, fizioterapeutkinja specijalizirana za trudnice i djecu, koja će pojasniti kako postići zdravo spavanje kod djece - od novorođenčadi do školaraca. Pozivamo sve svoje sugrađanke i sugrađane da nam se pridruže u IKEA noćnom klubu", istaknula je Martina Maček Martinović, voditeljica iskustva kupovine u robnoj kući IKEA Zagreb.

U sklopu festivala održat će se i prvo zajedničko spavanje u robnoj kući IKEA Zagreb, u noći s 21. na 22. rujan. Ova zabava, koja je već održana u brojnim robnim kućama IKEA diljem svijeta, sada će po prvi puta biti i u Zagrebu, a svi koji žele, mogu se od 12. do 17. rujna u robnoj kući IKEA Zagreb prijaviti na sudjelovanje.

IKEA festival posvećen dobrom snu održava se do 22. rujna u robnoj kući IKEA Zagreb, a više informacija o aktivnostima i prijavama moguće je pronaći na IKEA internetskoj stranici.

 

Tekst i foto: press

Tagovi: ,

Vezano uz temu

IKEA već punih pet godina u Hrvatskoj!

Donosimo popis najprodavanijih proizvoda u trgovačkom lancu IKEA…

IKEA predstavlja ograničenu kolekciju namijenjenu mladim ljudima u pokretu

Mijenjanje doma nije lako, pogotovo kada morate prenijeti…

IKEA Art event 2019. stiže i kod nas!

Umjetnost se rasprostire pod tvojim nogama. Ili na…

Pročitajte i:

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…