U subotu 15. listopada 2016. u Borovju se događaju zabavne stvari - malonogometni turnir učenika OŠ Borovje i njihovih roditelja, mali plac lokalnih OPG-ova, interaktivne radionice za djecu, tombola.. Sve što vam treba za ispunjeno subotnje jutro! Ovim putem vas pozivamo da im se pridružite, pogledate ponudu svježih proizvoda na malom placu i provedete kvalitetno vrijeme sa svojom djecom.

Djelatnici i volonteri Dječje kuća Borovje, preventivnog programa Hrabrog telefona koji se provodi u lokalnoj zajednici, osigurat će zabavne aktivnosti za mališane prije samog turnira, a moći će i ostaviti svoju poruku drugim učenicima, prijateljima, vršnjacima. Bit će organizirano pisanje po platnu i izrada uspomene na taj jesenski dan.

Ovakvim se događanjima promiču međusobna povezanost lokalne zajednice, prijateljstvo, tolerancija i sportski duh. Na taj način svi zajedno rastemo i doprinosimo svojoj okolini. Aktivnosti Hrabrog telefona i mali plac otvoreni su za sve posjetitelje, a na turniru će sudjelovati sadašnji i bivši učenici OŠ Borovje te njihove mame i tate.

Događanje je predviđeno u trajanju od 10 do 17 sati, aktivnosti Dječje kuće Borovje će trajati od 10 do 14 sati, a malonogometni turnir počinje u 11:30 sati s pauzom za zabavni sadržaj u 13 sati.

Gdje točno doći: OŠ Borovje, Ul. Davora Zbiljskog, Zagreb.  OVDJE.

Dođite i budite dio Jesenske subote u Borovju!