Vrijeme je za novu Sensu koju možete kupiti uz poseban paket

Početak studenog rezerviran je za novi broj Sense, stoga potražite na svim kioscima vaš omiljeni magazin za sretniji život i i inspirirajte se zanimljivim temama.

Za sve nove pretplatnike Aromatica i Sensa pripremili su na dar kremu i serum ruža - s dragocjenim uljem bugarske ruže i 100% aktivnim prirodnim biljnim sastojcima. Korištenjem oba proizvoda svoju ćete kožu nahraniti i hidratizirati, čak i ako je osjetljiva i sklona crvenilu. Potražite i poseban Sensa paket s V.B.Z. knjigama za zdravlje i dušu, po cijeni od 39,90 kuna, a donosimo vam i pismo glavne urednice.

Užitak vrijedan uživanja

U samoj srži našeg bića vrelo je naših želja i nadanja. Ono nešto skriveno, samo naše, za što je dovoljno da mi znamo kako je tamo, da postoji, pokazuje nam put… Ako znakove želimo pratiti. Ako ih se usudimo slušati i djelovati. Koliko je puta u životu vaše vrelo bilo pomućeno?

U njega su možda bacane teške riječi, nerazumijevanje i neznanje, ustajale ideje o tome kako voditi život i utabani načini razmišljanja i djelovanja. Sve vas je to možda uvjerilo da nema dalje, kako dalje jednostavno nemate što tražiti, da je za vas status quo i ništa više od toga. Možda jedino manje.

Jedna od univerzalnih ljudskih potreba - užitak - među prvima gubi bitku kad zatomljujemo svoje potrebe i želje. A bez uživanja dio nas zauvijek ostaje zatočen, neizražen i neistražen. Rečenice koje u velikoj temi o užitku donosi naša Senka Ljubić podsjećaju nas koliko je važno ponovo potaknuti taj žar za životom, za ljepotom, za zadovoljstvom koje nam svima pripada. Ovdje nije riječ samo o putenim i hedonističkim užicima nego o dubokom uživanju koje puni naše vrelo i održava ga kreativnim i ispunjenim.

Tko su ljudi koji pune vaše vrelo? Koje vas aktivnosti, stvari i doživljaji podižu iznad svakodnevice i potiču da krenete dalje i više?

Srećom, za prepoznavanje upravo tih stvari nikad nije kasno. U kojem god trenutku života ih prigrlimo, bit ćemo nagrađeni nečim zaista velikim. Onime u čemu se prepoznajemo i što potiče našu vatru. Užitkom vrijednim uživanja.

 

Tekst i foto: Sensa, Izabela Vrtar

Pročitajte i:

Belma Džomba proslavila 4. rođendan svoje male princeze

Izvor: Story.hr IZVOR: STORY Iako je 34-godišnja Belma Džomba zbog pandemije izgubila posao, supruga bivšeg…

Usvojili dijete s autizmom pa ga nakon tri godine vratili

Izvor: Story.hr Američka youtuberica, Myka Stauffer, koju na spomenutoj platformi prati preko 700 tisuća ljudi,…

Kako je prošao prvi dan povratka u školu? "Super, tata!"

Sat pokazuje 7:36. Dolazim sa sinom pred školu, dogovor s učiteljicom je "nalazimo se na…

pripreme djece za polazak u prvi razred osnovne škole

U školama počinju testiranja za prvašiće

Iako je ranije bilo najavljeno da ove godine neće biti testiranja u školama, budući prvašići…