ŠtrudlaFest ove se godine održava u nedjelju 8. rujna na već poznatoj lokaciji, u selu Jaškovo kraj Ozlja. Bit će otvoren u 10 sati na centralnoj pozornici, a program će se odvijati i u dvorištu kurije Jaškovo te restoranu Žganjer. Kroz bogat program posjetitelje će voditi svestrani Zoran Pribičević.

Radionice štrudle održat će simpatična Doris Pinčić Rogoznica, teta Marica – ambasadorica štrudle iz Jaškova, Melita Vrbanek - najuzornija seoska žena Hrvatske 2018., sjajna ekipa iz Vinkovaca sa Rimskih dana, te udruga Parnas iz Slovenije.

Bit će tu i tradicionalno natjecanje u izradi najštrudle, brojna glazbena i kulinarska iznenađenja, iznajmljivanje piknik košare za prave štrudloljupce i još puno puno sadržaja za sve generacije!

DJEČJI KUTAK

Kutak za djecu ove će godine biti vrlo sadržajan. Od 10.30 pa sve do 18.30 sati mališani će na raspolaganju imati animacijske igre i kreativne radionice. Od poligona za razne igre do kutka za bojanje i crtanje, te radionica na temu štrudla, voća, jeseni – zabave za naše najmlađe posjetitelje neće nedostajati.

volite-strudle-onda-se-u-rujnu-vidimo-u-jaskovu

IZLAGAČI

Na ŠtrudlaFestu već tradicionalno svoje proizvode izlažu obiteljska poljoprivredna gospodarstva i obrti koji uzgajaju, pripremaju i izrađuju autohtona i tradicionalna jela i pripravke, suvenire, uporabne predmete… Svaka kućica i štand posebna su priča jer za svakim štandom čeka vas druga obitelj koja ulaže puno ljubavi i truda u proizvode koje priprema i izlaže za vas!

Na štandovima kušajte preko 70 okusa štrudle. Pratite FB stranice Štrudlafesta i saznajte koje sve vrste su izlagači za vas ove godine osmislili :)

volite-strudle-onda-se-u-rujnu-vidimo-u-jaskovu

Tekst i foto: FB Event ŠtrudlaFest