DiplomiranakineziologinjaAnitaVukušić Crevarautoricajeiosnivačica SportEducetestručnasuradnicazapitanjarekreacije, sportaivježbanjamnogih časopisaiportala. Sport Educa okupljastručnitimdiplomiranihkineziologa, sportskihtrenera, plesnihpedagogaistručnihsuradnikakojisueduciranizaradsdjecom, anjihovveć prepoznatljivnačinučenjaivježbanjakrozigruizabavu, djecalakoprihvaćaju. U ovom trenutkuprogrami Sport Educe zastupljeni su u velikom broju vrtića grada Zagreba i šire okolice. Paralelno sa širenjem djelatnosti u procesu su otvaranja franšize u Dubrovniku, Splitu, Vukovaru i Rijeci.

vjezbanje-kroz-igru-zabavu-u-sport-educa-programima

Možda ste pratili sportske avanture Sport Educe na dječjoj televiziji RTL Kockica u sklopu emisije Mala sportska akademija. Mama Anita i njezina kći Gita na zabavno-edukativan način približavaju mališanima vrijednosti sporta, vježbanja i smisao zdravog i aktivnog života, a uz sve to, dobro se zabavljaju. Publika kojoj je emisija namijenjena su roditelji i njihova djeca. Sobziromnaizvrsnereakcijepublikeprijesvegamajkikojesuvježbalesasvojomdječicomshvatili su dapostojipotrebazaovakvimjednostavnim, aiznimnokorisnimrekreativnimkonceptomteodlučilinatržišteplasiratiedukativan sadržaj za kućnu upotrebu. Tako je Sport Educa izdala tripriručnika za roditelje i djecu koji uključuju i praktični DVD s vježbama koje djeca i roditelji mogu izvoditi u svom dnevnom boravku, auztosvojeprogrameusmjeravanesamonastručneelementevježbanja, negoinaunaprjeđenjepristupauodgojuivježbanjusdjecom.

vjezbanje-kroz-igru-zabavu-u-sport-educa-programima

Sport Educaorganizirairadioniceedukativnogkarakterakojesunamijenjenetrudnicama, roditeljimainjihovojdjeci. Radionice su potpuno besplatne uz podršku partnera projekta, a sastoje se od predavanja i savjetovanja stručnjaka, vježbanja i druženja, a provode u cijeloj Hrvatskoj. Više informacija o njihovom programu potražite na www.sport-educa.hr

Tekst i foto: promo