Projekt „Poklon s pričom – Story Super Božić sa Superseniorima” nastavak je prošlogodišnjeg uspješnog projekta Adria Medije „Poklon s pričom“ pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, a u njemu i ove godine sudjeluju brojne osobe iz javnog života i građani Republike Hrvatske.

Ove godine osobe iz javnog života svoje će poklone – ručno izrađene kuglice za bor – darovati Superseniorima. Kuglice će biti izložene tijekom Adventa, a moći će se i zamijeniti za donaciju, čiji cijeli iznos ide Zakladi Zajednički put – za različite modele pomoći i rada sa starijim osobama. Ono što se ovom akcijom prije svega želi poručiti jest želja za aktivnim uključivanjem osoba starije životne dobi u svakodnevicu te omogućavanje da budu što aktivniji i imaju što bogatiji i bolji život.

Na press konferenciji predstavljen je bogat program u kojem će osim Superseniorima moći sudjelovati građani svih životnih doba, ali i turisti koji se u adventsko vrijeme nađu u Zagrebu. Nema sumnje da će se o ovom Adventu još dugo, dugo pričati!

Izvor: story.hr

Foto: Robert Gašpert