Veseli blagdanski program i božićne pjesme na Zrinjevcu

Pridružite se i vi božićnoj čaroliji na omiljenim zagrebačkim adventskim lokacijama - u parku Zrinjevac i na Trgu kralja Tomislava, koje svim posjetiteljima pružaju toplu blagdansku atmosferu!

Zvuci violine i svima znani božićni hitovi samo su mali dio ovogodišnjeg glazbenog programa Adventa na Zrinjevcu! Raznovrsni glazbeni program Adventa na Zrinjevcu iz dana u dan okuplja brojne bendove koji središte grada svakodnevno ispunjavaju predivnom blagdanskom glazbom!

Ovaj tjedan na zrinjevačkom Glazbenom paviljonu sviraju bendovi Gramofon, Orjen Riđanović i Milivoj Majdak, Oridano Gipsy Jazz Band, Duoza, Uptown Gang, Anastasija Kaptelova trio, Iva Smojver Acoustics, Zagrebački Cinkuši i Yams.

Za božićni vikend, Iva Smojver izvodit će najljepše božićne pjesme, s Uptown Gangom dočekujemo Božić, KUD Okić izvodit će hrvatske božićne napjeve, a bend Gramofon obrade popularnih božićnih klasika!

Osim blagdanskog glazbenog programa, klinci i klinceze zabavu će ovoga tjedna pronaći u šarolikom dječjem programu Adventa na Zrinjevcu - tu su kognitivne radionice Mozgaonica, oslikavanje lica kod vile Zrinjevke, koja će im pričati i priče te dječja predstava – Martinov čarobni Božić.

zrinjevac2

Svi koji se žele odmoriti od kuhanja, dobrodošli su na Zrinjevac. Više od dvadeset bijelih kućica iz kojih se na Zrinjevcu šire opojni mirisi finih božićnih slanih i slatkih jela, otvoreno je svakog radnog dana od 12 do 23 sata, na Badnjak od 10 do 3 sata ujutro, dok će na Božić raditi od 17 do 23 sata. Na Badnjak će se pripremati domaći bakalar koji će posjetitelji moći probati na Zrinjevcu, kao i niz maštovitih ribljih jela.

zrinjevac1


Čarolija blagdanskog klizanja na Ledenom parku

Najatraktivnije klizalište u Europi otvoreno je i za Božić! Bendovi i DJ-evi na Ledenom parku, ove su godine postali glazbenom kulisom za sve ljubitelje čarobne klizačke atmosfere! Ovaj tjedan glazbu biraju: DJ Dražen Seifert, DJ Dan Kanceljak, Colors of Blue, Mate Grgat Quartet te poseban program koji će klizače podsjetiti na osamdesete u Zagrebu!

Na badnje jutro Jam Bucket svira Jingle Bell Swings, a održat će se i božićni maraton DJa Marina Bukljaša. Božić će se proslaviti uz prigodnu glazbenu selekciju DJ Leftyja.

Uz klizanje, tu je i privlačna ponuda blagdanskih specijaliteta sa svih strana svijeta. Posebno se ističu zalogaji s bakalarom, maštovita jela s ribom, cigara bureci, falafeli, riblji burgeri, domaći brudet, ali i gulaš od hobotnice!

Adventska zabava na Ledenom parku započinje svakog dana od 10 do 23 sata, na Badnjak je Ledeni park otvoren od 10 do 17 sati, dok će na Božić raditi od 17 do 23 sata.

ledenipark1

Dočekajte Novu godinu na otvorenom, uz bendove, pjenušac i vatromet!

Prigrlite novogodišnju atmosferu okruženi sjajem tisuća zrinjevačkih lampica! Prigodan silvestarski program stvoren je za romantičan doček na otvorenom! Na Staru godinu Adventa na Zrinjevcu otvoren je od 10 do 4 sata, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

Za sve one željne klizačke avanture, tu je doček na Ledenom parku! Rezervirajte svoj stol na Ledenom vidikovcu i nazdravite s vrhunskim francuskim šampanjcem dok uživate u najboljem pogledu na novogodišnji vatromet! Kućice prepune delicija mamit će vas svojom ponudom na Staru godinu od 10 do 4 sata, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

Tekst i foto: promo

Pročitajte i:

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…