U nedjelju 7. rujna u parku Maksimir održan je treći Sensa dan: jedinstven cjelodnevni događaj kojem je cilj bio poticanje poboljšanja kvalitete života. Nakon velikog uspjeha prošlih godina Sensa dan postao je tradicionalan događaj u rujnu. Kako živjeti u skladu s prirodom, prevladati tegobe holističkim pristupom zdravlju, hraniti se zdravo, pronaći idealnu tjelovježbu, samo su neke od tema koje se svaki mjesec mogu naći na stranicama magazina Sensa, a koje su ove nedjelje u parku Maksimir brojni posjetitelji doživjeli i iskušali uživo.

O uspjehu Sensa dana svjedoči i činjenica da su u park Maksimir, osim mnogobrojnih Zagrepčana, pohitali i brojni posjetitelji iz Splita, Čakovca i ostalih hrvatskih gradova koji su u Zagreb stigli upravo zbog sudjelovanja na Sensa danu.

U pozitivnom i zdravom ozračju jednog od najljepših zagrebačkih parkova, brojni posjetitelji najrazličitijih godina i profila znatiželjno su, s osmijehom i s brojnim pitanjima sudjelovali na predavanjima, radionicama i satima posvećenim vježbanju.

Od 10 do 19 sati livade i šumarci Maksimira pretvoreni su u učionice, vježbališta i plesne dvorane u kojima su posjetitelji upijali šarolika znanja. U suradnji s javnom ustavom Maksimir organizirane su i brojne aktivnosti, igre i radionice za djecu, a na oduševljenje svih posjetitelja mali sajam na samom ulazu u park ponudio je šaroliku lepezu proizvoda. Sensa dan je imao i humanitarnu notu, te je sav prihod sakupljen od prodaje Sensa proizvoda doniran Hrvatskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu.

Foto: Dražen Kokorić

U svrhu promicanja zdravog načina života, magazin Sensa organizirao je treći put, u parku Maksimir, jedinstven cjelodnevni program s više od 30 različitih radionica i predavanja iz područja zdravog života. Sve su radionice bile besplatne a događaj je i ove godine imao humanitarnu notu: sav prihod od prodaje Sensinih proizvoda doniran je djeci, udruzi HURID