Važne lekcije o odgovornom vlasništvu u besplatnoj predstavi pazi.mazi.voli.

Klinci vas gnjave da im nabavite psa? Onda prvo neka pogledaju ovu predstavu

Nesebičnost pseće ljubavi nešto je što se nauči već u vrlo ranim godinama. Na bezuvjetnu ljubav, neumorno mahanje repićem i posvećenost bez obzira na sve, lako se naviknuti. No, kako uzimanje kućnog ljubimca znači i dolazak novog ravnopravnog člana obitelji, potrebno je što ranije shvatiti kako odgovorno vlasništvo kućnog ljubimca ne znači samo obožavanje svog psa. Prihvaćanje novog četveronožnog najboljeg prijatelja skup je ozbiljnih svakodnevnih obaveza, a svaki novi vlasnik kućnog ljubimca - bio on veliki ili mali- s njima treba biti upoznat.

Da život s kućnim ljubimcem nije samo privilegija i koliko naši dlakavi prijatelji ovise o nama, najmlađi će imati priliku naučiti u subotu 2.9.2017. u 17:00 sati na besplatnoj predstavi "pazi.mazi.voli.", namijenjenoj djeci od pet godina nadalje i cijeloj obitelji. Budući da se briga o životinjama uči od malih nogu, PURINA i Mala scena odlučile su te prve važne lekcije o odgovornom vlasništvu ispričati mališanima na njima zabavan način kroz toplu priču o prijateljstvu u koju nas iz svoje perspektive vodi Čupko, pas lutalica koji jednog dana upozna Juraja i Leu i okrene im život naglavačke. Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke i naučiti mnogo o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju, bacanju loptica i svim ljepotama psećeg prijateljstva.

Svoja mjesta za subotnju izvedbu možete rezervirati već sada online ili telefonski na +385 1 4683352, a jedna osoba ima pravo rezervirati do četiri ulaznice.

Sinopsis predstave napisala je mlada autorica Dina Vukelić, a dramaturški ga je obradila Nina Horvat. Režiju potpisuje Nora Krstulović, oblikovanje zvuka Vedran Peternel, dok oboje (kolektiv SKROZ) oblikovanje svjetla i scenografiju te Lucija Smolčec kostimografiju.

Leu, Juraja i Čupka oživjeli su glumci - Vanja Ćirić, Davor Kovač i Aleksandra Demše i sve to u pseći konzultantski tim kojeg čine Bowie, Luna, Tessa i Frida.

Tekst i foto: press

Tagovi: ,

Vezano uz temu

Lovci na snove poručuju: zavolite svoje snove!

Junaci predstave, lovci na snove, rade u tvrtki…

Dan otvorenih vrata centra KNAP

Danas, 13. rujna, Centar kulture na Peščenici KNAP…

Nova glazbeno-scenska predstava za mlade u kazalištu Mala scena

U četvrtak, 24. siječnja 2019. u 19 sati,…

Pročitajte i:

Harry and Meghan Markle

Na meti kritika zbog koronavirusa

Princ Harry, čiji je otac zaražen koronavirusom, i Meghan Markle iz Kanade u otišli u…

Story uz svoje čitatelje! Evo koje sve inspirativne priče donosimo ovaj tjedan!

Novi broj lifestyle tjednika Storyja od srijede je na kioscima i donosi pregršt aktualnih tema…

covid-19

Ministar zadovoljan situacijom oko koronavirusa, no zabrinjava jedna činjenica

Nema eksponencijalnog rasta oboljelih, no zabrinjava činjenica da su se pojavili slučajevi za koje ne…

Emotivnom porukom čestitala rođendan sinu u Italiji: "U redu je što sam tužna i što plačem..."

Bivša novinarka i spisateljica Josipa Pavičić Berardini proživljava pravu dramu zbog odvojenosti od sina Rocca…