Usvojili dijete s autizmom pa ga nakon tri godine vratili

Američka youtuberica, Myka Stauffer, koju na spomenutoj platformi prati preko 700 tisuća ljudi, došla je u središte pažnje nakon što je s pratiteljima u emotivnom videu podijelila kako su ona i suprug, tri godine nakon što su ga usvojili iz Kine, odlučili vratiti sina Huxleyja – dječaka koji boluje od autizma.


Naime, kako su objasnili u videosnimci, Mika i suprug James, nisu bili svjesni koliko je zahtjevno brinuti se o djetetu s autizmom. ‘Kada je Huxley došao kući, shvatili smo da je briga za njega puno zahtjevnija nego što smo mislili i što nam je bilo rečeno’, započeo je James.

Myka Stauffer IZVOR: YOUTUBE


‘Nikada nismo željeli da dođe do ovoga. Jako nam je bilo teško slušati sve što su njegovi liječnici govorili posljednjih godina. Pokušali smo na sve načine omogućiti mu adekvatnu brigu i skrb’, kroz suze je objasnio otac. ‘Ne postoji dio mog tijela koji ne voli Huxleyja, ali nakon brojnih pretraga i tretmana, shvatili smo da njemu treba puno više nego što mu mi možemo omogućiti’, dodala je vidno shrvana youtuberica.


Za kraj, Myka je u videu objasnila i kako su za dječaka već pronašli novi dom koji je, kako je navela, puno prikladniji za njega. ‘Mislim li da sam podbacila kao majka? U potpunosti. Ali vidim koliko je Huxley sretan u novom domu i koliko je za njega bolje uz novu mamu koja mu može pružiti puno bolju odgovarajuću medicinsku skrb koja mu je potrebna’, zaključila je na kraju.


Video koji su podijelili s pratiteljima ubrzo je izazvao lavinu komentara od kojih je većina bila osuđujućeg karaktera. ‘Ovo je odvratno, treba vas biti sram’, ‘da je on tvoje biološke dijete, bi li se i njega odrekla’, samo su neke od poruka upućenih paru koji već ima četvero biološke djece.

Foto: YOUTUBE / SCREENSHOT
Izvor: Story.hr

Tagovi: ,

Pročitajte i:

mame s kolicima

Iz Vlade najavljuju izmjenu zakona: Puna plaća tijekom cijelog porodiljnoga

Ako planirate obitelj, razvevselit će vas vijesti iz Vlade. Naime, najavljuje se promjena visine porodiljnih…

HallOfFame_2021_PR_J-1

Jeste li spremni za najiščekivaniji događaj u godini - Jana Story Hall of Fame?

Još svega nekoliko sati nas dijeli od ovogodišnjeg Jana Story Hall of Famea, koji će…

mame i klinci

Konferencija Mame&klinci: Izazovi obitelji u vrijeme pandemije!

Konferencija Mame&klinci, koja je održana 29. 05. 2021. iz male dvorane poslovnog centra Almeria, a…

Danijela Miklec

Eko Limach Fest: Uz zanimljivu priču, i medo je bio atrakcija!

Među krošnjama drveća dvorišta ALU održao se Eko Limach Fest, a u našem kutku djeca…