Uskoro počinju 17. Dani beba, djece i trudnica

Od 14. do 16. 11. 2014. u Westgate Shopping City posjetite već dobro poznati sajam za djecu i iskoristite brojne sajamske popuste dok se klinci zabavljaju uz prigodni program

Nakon splitskog izdanja sajma koji se održao 25. - 26. 10. u Konzumu (Ex Mercator centar, Split), djecu i roditelje iz Zagreba i šire okolice očekuje jesensko izdanje ovog već tradicionalnog i najvećeg specijaliziranog sajma te tematike na ovim prostorima.

Sajam u Westgateu posjeti u prosjeku preko 80.000 posjetitelja te time ovaj sajam spada u najposjećenije sajmove u Hrvatskoj.

IMG_1805
U ugodnom prostoru Westgatea posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Generalni pokrovitelj sajma je hrvatski trgovački lanac dječje opreme Magic Baby, a uz sponzore sajma: BebeNova, BeSafe, Chicco, Nestle, Podravka i Violeta posjetitelje će dočekati i mnogobojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.

Ovaj specijalizirani sajam za djecu, bebe, trudnice i roditelje omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s mnogim novitetima i brendovima, novim proizvodima, dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba. Prije svega valja istaknuti i specijalne sajamske ponude što je vrlo bitno u današnjim kriznim vremenima. Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju baby opreme upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima, te najvećem izboru proizvoda na jednom mjestu.
Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a mame svoje bebice mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.

IMG_2197
Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a starija djeca će osim u programu sajma pronaći svoju zabavu i u najvećoj igraonici za djecu u Hrvatskoj - Kid's world-u.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma organizator će non-stop obavještavati putem facebook profila Dani.beba i web stranice www.danibeba.com.
Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

bo_14

Tagovi: , , , , , , , , ,

Vezano uz temu

STORY SUMMER SALE Vruće ljeto uz vruće popuste!

Lifestyle tjednik Story od 1. do 7. 7.…

unuka s bakom i djedom u kuhinji

Novo istraživanje dokazalo: za pretilost djece krivi su bake i djedovi!

Bez obzira na različite kulture, bake i djedovi…

Ovako smo se nekad zabavljali! I opet ćemo!

Od 2014. godine u povodu svog rođendana časopis…

Pročitajte i:

djevojčica u samoizolaciji štiti se maskom za lice od koronavirusa

Koronavirus u jednom zagrebačkom vrtiću! 15 djece u samoizolaciji

Navodno je riječ o prijenosu virusa unutar obitelji, jer je zaraženi otac doputovao iz inozemstva

koronavirus i ljeto

Je li ovo tračak nade? Vili Beroš iznenadio izjavom o koronavirusu

Ministar Vili Beroš današnjom je izjavom da je koronavirus vjerojatno mutirao i oslabio dao tračak…

povratak koronavirus zbog kojeg je djevojčica vrlo zabrinuta

POVRATAK KORONAVIRUSA! Više nikome u Hrvatskoj nije ugodno! Jesmo li se odlučili za švedski model?

"Ne možemo zatvoriti granice, zaustaviti normalne životne aktivnosti, ali moramo se naučiti držati mjera i…