Tijekom trudnoće Manita  nije bila niti na jednom ultrazvučnom pregledu i očekivala je dolazak jednog djeteta. Svega pola sata nakon što je stigla u bolnicu, rodila je pet zdravih djevojčica. Vrlo su sitne, svaka od njih teži oko kilogram i pol i sada su pod liječničkom skrbi na odjelu neonatalne intenzivne njege. Manita i njen suprug Mahesh, koji su izgubili prerano rođenu bebu 2014. godine, presretni su, ali liječnici su ih upozorili da bebe nisu još sasvim van opasnosti.

Dr. Tekam, koji je vodio tim liječnika na porođaju kaže: „Ovo je prvi slučaj u mojoj karijere da sam porodio pet beba tijekom normalnog porođaja. Vrlo smo sretni zbog roditelja, ali bebe su na intenzivnoj njezi zbog prijevremenog porođaja. Činimo sve da ih spasimo.

umjesto-jedne-bebe-stiglo-ih-je-pet

Dvadesetšestogodišnji tata Mahesh Singh kaže: „Jako sam zahvalan bogu što nas je blagoslovio ne s jednim, već s petero djece. Tužni smo zbog gubitka našeg prvog djeteta, sina, koji je preminuo odmah nakon rođenja, prije dvije godine. Vjerujem da nam je bog sada nadoknadio taj gubitak. Nadam se da će sve bebe preživjeti, a ja im mogu pružiti divan život.“

Izvor: www.airiters.com

Foto: www.wadajirnews.com , www.airiters.com