U CineStar kina stigla je čudesna priča o malenim prijateljima koji imaju veliki zadatak - spasiti Sunce i Mjesec! Film su među prvi­ma pogledali upravo Renata Končić Minea i Zoran Pribičević, koji su u hrvatskoj sinkronizaciji glavnim likovima posudili glasove.

u-kina-je-stigla-najcarobnija-animacija-za-djecu-mune-cuvar-mjeseca

Film Mune sjajna je animirana bajka koja je istovremeno i moderni 3D film. U njemu se stapaju akcija, avantura, osjećaji i humor, a posjeduje i snoliku epsku dimenziju. Sigurno će očarati svakoga tko ga pogledao, a djecu će zadiviti predivnim jarkim bojama i sjajnom tematikom.

Zoran Pribičević utjelovio je glavnoga lika, malenog fauna Munea, dok je Renata Končić Minea posudila glas Glimu. Na CineStarovu projekciju u Avenue Mallu Zoran je stigao sa suprugom Alenkom i sinom, a Renata je na projekciju dovela šestogodišnju Taru kojoj je ponosna krsna kuma.

u-kina-je-stigla-najcarobnija-animacija-za-djecu-mune-cuvar-mjeseca

Nevjerojatni likovi su ono što ovu animaciju razlikuje od većine drugih — dovoljno je reći kako je Mune biće šume, a njegov najbolji prijatelj Glim je od voska - topi se na suncu i smrzava noću.

Redatelji Alexandre Heboyan i Benoît Philippon o filmu su rekli: “Poigravali smo se sa suprotnostima između svjetova dana i noći. Svijet da­na je civiliziran, dok noću naša plemena žive s biljkama. Da bismo ih mogli razlikovati, dodijelili smo im snažne kromatske kodove. Nemojte zaboraviti niti podzemni svijet, brlog titana Necrossa u središtu planeta, u sjeni crve­nog i narančastog.“

u-kina-je-stigla-najcarobnija-animacija-za-djecu-mune-cuvar-mjeseca

Sadržaj filma: Kada faun imenom Mune postane čuvar Mjeseca, nespret­nom nezgodom u opasnost dovede Mjesec i Sunce. To iskoristi zli i korumpi­rani titan Necrossa koji Sunce želi samo za sebe, čime će poremetiti ravno­težu dana i noći. Stoga Mune, uz pomoć prijatelja Glima i ratnika Sohonea, koji je ujedno čuvar Sunca, odlazi na uzbudljivu pustolovinu kako bi Sunce  i Mjesec vratio na njihovo mjesto na nebu.

Pogledajte najavu ovoga nevjerojatnog animiranog ostvarenja, kojega već danas možete pogledati u svim CineStar kinima!

Darujemo vam besplatne ulaznice!

Dvoje najbržih čitatelja našeg portala koji pošalju e-mail na adresu urednistvo@roditelji.hr sa svojim podacima (ime, prezime, broj telefona, u kojem kinu žele gledati film) s naznakom: „Mune: čuvar mjeseca“, dobit će na dar po dvije ulaznice za ovaj crtić.

Sretno!

u-kina-je-stigla-najcarobnija-animacija-za-djecu-mune-cuvar-mjeseca

Tekst i foto: promo

Besplatne ulaznice na dar su dobile: Sandra Kolak i Nikoleta Razum. Čestitamo!