Tko su dobitnici ovogodišnjeg Romerquelle Story Hall of Famea?

Svake godine lifestyle magazin Story organizira prestižnu dodjelu nagrada Story Hall of Fame. Tako je i ove godine u Muzeju suvremene umjetnosti održana šesta po redu dodjela Romerquelle Story Hall of Fame nagrada. Dobro je poznato kako ovu dodjelu prati i dugački crveni tepih na kojem su i ove godine zasjala najpoznatija imena s domaće javne scene. Pure elegance bila je ovogodišnja tema koju su i u svojim modnim kombinacijama na najbolji način prezentirali svi uzvanici.

Crvene kipiće, rad akademskog kipara Ivana Fijolića, sa sobom su ponijeli Ivan Alduk u kategoriji celebrity modnog dizajnera. Jelena Rozga kipić je ponijela za najbolji editorijal, a najbolji celebrity par su Marko Kutlić i Antonela Đinđić. Za najbolju naslovnicu odabrana je ona s Natalie Dizdar.

U kategoriji najboljeg filma nagrađen je film Koja je ovo država?, dok je najbolja kazališna predstava Jesus Christ Superstar.

TV lice je Marko Šapit, a ovogodišnja najbolja serija Na granici dok je za najbolji TV show po odabiru redakcije magazina Story odabran Gospodin Savršeni.

Za najbolje glumca ove se godine laureatom okitio Dražen Čuček, a najbolja glumica je Nives Ivanković. Novo lice po izboru redakcije magazina Stroy pripada Nadiji Cvitanović.

Toni Cetinski dobio je nagradu za pjevača godine, a najbolja pjevačica je Indira Levak.

Nagradu za životno djelo dobio je Oliver Mlakar koji nije mogao doći na event pa se okupljenima javio i zahvalio putem video veze. Kao zvijezda godine zasjala je Nina Badrić, a ovaj put dodijeljena je i jedna nova kategorija. Naime, od ove godine lifestyle tjednik Story pokrenuo je desetogodišnju platformu #samechances kojoj je cilj promocija ravnopravnosti i jednakih uvjeta za sve bez obzira na spol, rasu, društveni položaj. U ovoj kategoriji nagrada je dodijeljena pojedincu koji je svojim društvenim radom, zalaganjem ili promocijom ostavio pozitivan trag, a za ovu godinu to je Jelena Veljača.

Galeriju dobitnika pogledajte ovdje.

Glavni sponzor ovogodišnje dodjele je Romerquelle koji se pobrinuo da se svi uzvanici osvježe i ožive svoja osjetila, što je bio i jedan od službenih hashtagova za društvene mreže te večeri. Sponzorskim automobilima Peugeot svi su uzvanici luksuzno prevezeni iz garaže Avenue Mall-a do mjesta događanja i dovezeni na dugački crveni tepih. Službeni nakit večeri, koji je nosila i sama glavna urednica magazina Story, Zrinka Ferina, bio je zlatarnica Prahir. Posebno zanimljive cvjetne instalacije i dekor za ovu prigodu radila je Mirela Lela Mikšić vlasnica Lela Design studia. Samsungov korner privukao je mnoge uzvanike da se fotografiraju u maštovitoj scenografiji, a svoje fotografije su izrađivali na hp sponzorskom korneru. Grand Casino Admiral pobrinuo se za dobru zabavu.

Ostali partneri projekta bili su Schweppes, Erste Bank, Miller Genuine Draft, Melem, Biobaza.

Službeni catering je bio Catering Kvatrić.

Više detalja o samom eventu pratite u magazinu Story koji 29. svibnja izlazi sa specijalnim prilogom Story Hall of fame. Sve detalje možete pronaći i na društvenim mrežama uz hashtagove

#storyhalloffame #pureelegance #storyhr #redcarpetparty #nostorynoglory

#römerquelle #ozivljavaosjetila

 

Tekst i foto: Story

Tagovi: , , ,

Vezano uz temu

Jelena Veljača

Jelena Veljača: Priče iz vagine

Zašto skrivamo svoja bolna i traumatična iskustva, samo…

Ovako smo se nekad zabavljali! I opet ćemo!

Od 2014. godine u povodu svog rođendana časopis…

jelena veljača i kći

Jelena Veljača i kći testirane na koronavirus

Neke je zanimalo gdje se uopće može testirati…

Pročitajte i:

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…