Crvene kipiće, rad akademskog kipara Ivana Fijolića, sa sobom su ponijeli Ivan Alduk u kategoriji celebrity modnog dizajnera. Jelena Rozga kipić je ponijela za najbolji editorijal, a najbolji celebrity par su Marko Kutlić i Antonela Đinđić. Za najbolju naslovnicu odabrana je ona s Natalie Dizdar. U kategoriji najboljeg filma nagrađen je film Koja je ovo država?, dok je najbolja kazališna predstava Jesus Christ Superstar. TV lice je Marko Šapit, a ovogodišnja najbolja serija Na granici dok je za najbolji TV show po odabiru redakcije magazina Story odabran Gospodin Savršeni. Za najbolje glumca ove se godine laureatom okitio Dražen Čuček, a najbolja glumica je Nives Ivanković. Novo lice po izboru redakcije magazina Stroy pripada Nadiji Cvitanović. Toni Cetinski dobio je nagradu za pjevača godine, a najbolja pjevačica je Indira Levak.

Nagradu za životno djelo dobio je Oliver Mlakar koji nije mogao doći na event pa se okupljenima javio i zahvalio putem video veze. Kao zvijezda godine zasjala je Nina Badrić, a ovaj put dodijeljena je i jedna nova kategorija. Naime, od ove godine lifestyle tjednik Story pokrenuo je desetogodišnju platformu #samechances kojoj je cilj promocija ravnopravnosti i jednakih uvjeta za sve bez obzira na spol, rasu, društveni položaj. U ovoj kategoriji nagrada je dodijeljena pojedincu koji je svojim društvenim radom, zalaganjem ili promocijom ostavio pozitivan trag, a za ovu godinu to je Jelena Veljača.

Galeriju dobitnika pogledajte ovdje.

Glavni sponzor ovogodišnje dodjele je Romerquelle koji se pobrinuo da se svi uzvanici osvježe i ožive svoja osjetila, što je bio i jedan od službenih hashtagova za društvene mreže te večeri. Sponzorskim automobilima Peugeot svi su uzvanici luksuzno prevezeni iz garaže Avenue Mall-a do mjesta događanja i dovezeni na dugački crveni tepih. Službeni nakit večeri, koji je nosila i sama glavna urednica magazina Story, Zrinka Ferina, bio je zlatarnica Prahir. Posebno zanimljive cvjetne instalacije i dekor za ovu prigodu radila je Mirela Lela Mikšić vlasnica Lela Design studia. Samsungov korner privukao je mnoge uzvanike da se fotografiraju u maštovitoj scenografiji, a svoje fotografije su izrađivali na hp sponzorskom korneru. Grand Casino Admiral pobrinuo se za dobru zabavu.

Ostali partneri projekta bili su Schweppes, Erste Bank, Miller Genuine Draft, Melem, Biobaza.

Službeni catering je bio Catering Kvatrić.

Više detalja o samom eventu pratite u magazinu Story koji 29. svibnja izlazi sa specijalnim prilogom Story Hall of fame. Sve detalje možete pronaći i na društvenim mrežama uz hashtagove

#storyhalloffame #pureelegance #storyhr #redcarpetparty #nostorynoglory

#römerquelle #ozivljavaosjetila

Tekst i foto: Story