Jozo Bozo, pravim imenom Josip Alajbeg, hrvatski je mađioničar koji uskoro slavi 25 godina karijere, iza kojeg su tisuće predstava diljem svijeta u školama, vrtićima i kazalištima. Jozo je nastupao i u dječjim kazalištima u New Yorku, Washingtonu, Las Vegasu i Hollywoodu. Jozine čarolije oduševile su i američku predsjedničku obitelj 2006. i 2008. godine u Bijeloj kući za vrijeme mandata Georgea W. Busha. Devet godina zaredom svrstan je u Top 10 najboljih dječjih mađioničara na svijetu i često je predavač na svjetskim skupovima mađioničara za djecu. Od 2006. nastupa u slavnom Magic Castleu u Hollywoodu, a 2011. proglašen je holivudskim izvođačem godine za djecu.

svjetski-priznati-madionicar-jozo-bozo-poziva-vas-na-carobni-bozic

Predstava s adventskom tematikom kroz sat vremena čarolije i zabave oduševit će male i velike. Jozo će izvesti trikove iz svog bogatog repertoara, među kojima i neke potpuno nove koje je pripremio za zagrebačku publiku. Jozino dugogodišnje iskustvo i gosti iznenađenja jamče da će Čarobni Božić biti jedinstveni Božićni doživljaj za cijelu obitelj. Kako je Božić vrijeme darivanja, tako će i dio prikupljenih sredstava ići Domu za djecu u Laduču te tako i njihovim malim štićenicima omogućiti najljepše blagdane.

Budući da Jozo Bozo najčešće organizira predstave po vrtićima, školama i dječjim rođendanima, a predstave za javnost nisu česte, nije ni čudo da je predstava u 10 sati skoro kompletno rasprodana u svega dva tjedna. Iz tog razloga je na isti dan, u nedjelju 18. prosinca, odmah osiguran i termin u podne. Jozo Bozo će razgaliti dječja srca i maštu, a roditelji će u dječjem smijehu uživati kao da su i oni djeca. Svima će pružiti čarobno iskustvo koje se pamti čitav život.

Ulaznice za Čarobni Božić mogu se kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijeni od 60,00 kn.

Više informacija o Jozi Bozi kao i predstavi Čarobni Božić pronađite na www.jozobozo.com

svjetski-priznati-madionicar-jozo-bozo-poziva-vas-na-carobni-bozic

Tekst i foto: promo