Ugodnu i opuštenu atmosferu stvaraju svi ukućani, a posebno se ističe Petrin sin Relja koji otkriva svijet na zaigran i pravi dječji način. On trenutno otkriva svijet na svakom koraku i u svim prostorijama – od hodnika i kuhinje, do dnevnog boravka i spavaće sobe. Pritom koristi baš sve igračke koje ima, a kad mu se pridruže pas Conan i mačak Žarko, kreće prava avantura!

Kombinacija razigranog mališana i dva umiljata ljubimca siguran je znak da će svakodnevno negdje u stanu nastati nered, makar i mali. Kako bi uspješno doskočila tom problemu, Petra se opremila Philipsovim PowerPro Aqua 3u1 usisavačem.

Ovaj usisavač postao joj je savršeni pomagač u rješavanju svakodnevnog nereda, budući da osim klasičnog usisavanja, ima i mogućnost mokrog čišćenja. Uz to usisavač je vrlo lagan i okretan, njime se lako upravlja i dohvaćaju područja ispod namještaja ili u kutovima. Također, nema brige oko toga gdje se nalazi najbliža utičnica, budući da je bežičan. Dio ovog usisavača je i praktični ručni usisavač, kojim se na brzinu mogu ukloniti mrvice i prašina s raznih površina. Ako je potrebno usisati, na primjer, dlake kućnih ljubimaca s namještaja, ručni usisavač ima posebni nastavak za usisavanje namještaja koji to olakšava.

Ovaj usisavač koristi tehnologiju PowerCyclone 4, koja osigurava odvajanje prašine od zraka, a budući da ne koristi vrećice za skupljanje prljavštine, usisavač ima antialergijski filtarkoji upija sitnu prašinu, pelud, grinje i životinjske dlake. PowerProAqua 3u1 usisavač idealno je rješenje za svakodnevna brza čišćenja različitih površina – vrlo lako skuplja komadiće hrane, prolivenu tekućinu ili prljavštinu s namještaja ili teško dostupnih mjesta, tako da i dom u dinamično subotnje jutro, s razigranim djetetom i nestašnim ljubimcima može biti čist, uredan i siguran za zdravlje.

Tekst: promo

Foto: Instagram Screenshot - Petra Kurtela