Story uz svoje čitatelje! Evo koje sve inspirativne priče donosimo ovaj tjedan!

Novi broj lifestyle tjednika Storyja od srijede je na kioscima i donosi pregršt aktualnih tema i akciju kojom poziva na odgovornost i solidarnost

Iako je ovo prvi broj koji je tim tjednika Story odradio u potpunosti od doma zbog poštivanja odredbi koje nalaže Vlada ali i društvene odgovornosti koju osjeća, on je svojim čitateljima bliži nego ikad. Akcijom #YourStoryMatters tim Storyja želi čuti sve priče čitatelja kako bi kroz glas svojih novinara i osobe s javne scene progovorio upravo o njima.

Tako u aktualnom, broju osim apela i priča domaćih zvijezda iz njihove izolacije, donose i ekskluzivno priču Ivice Kostelića i supruge Elin koja je zagrebački potes proživjela sa svojim blizankama rođenim u Petrovoj bolnici te je nakon razornog potresa bila s ostalim rodiljama u dvorištu bolnice.

Pamela Ramljak, kao zabrinuta trudnica pitala je eminentog doktore sva pitanja koja brinu trudnice u ovo vrijeme, a tu je i intervju sa simpatičnom učiteljicom drugih razreda škole na HRT3.

Izolacija je pogodila sve sfere posla a na udaru je i industrija vjenčanja pa saznajte i sve o odgodama jednog od najsvečanijih trenutaka u životima.

Kako Damir Kedžo, naš predstavnik za Eurosong, gleda na otkazivanje ovogodišnje manifestacije, pročitajte u ekskluzivnom intervjuu za Story.

I dalje pratite projekt Same Chances kroz inspiraciju stvarnim pričama o ravnospravnosti koju u ovom broju priča Kristina Ercegović.

Za sve željne zabave, tu su i modni trendovi i moda prilagođena bivanju doma. Sada je pravo vrijeme za pročistiti ormare i napraviti inventuru modnih dodataka.

Razbibrigu pronađite i u mozgalicama te u još puno dodatnh tema i priča. Čitatelje očekuje i posebna ponuda pretplate.

Za sve dodatne sadržaje svakoga dana pratite portal story.hr putem svog računala na kojem kao dodatnu opciju imate i mogućnost slušanja Story radia ili putem svojih mobitela i tableta za koje također možete preuzeti i Story.hr aplikaciju posebno kreiranu za Androide i i Phone.

Tagovi: ,

Pročitajte i:

Usvojili dijete s autizmom pa ga nakon tri godine vratili

Izvor: Story.hr Američka youtuberica, Myka Stauffer, koju na spomenutoj platformi prati preko 700 tisuća ljudi,…

Kako je prošao prvi dan povratka u školu? "Super, tata!"

Sat pokazuje 7:36. Dolazim sa sinom pred školu, dogovor s učiteljicom je "nalazimo se na…

pripreme djece za polazak u prvi razred osnovne škole

U školama počinju testiranja za prvašiće

Iako je ranije bilo najavljeno da ove godine neće biti testiranja u školama, budući prvašići…

povratak u školu nakon koronavirusa

HZJZ izdao nove upute za škole i vrtiće od 25. svibnja. Dozvoljeno do 20 djece u razredu! Što je još novo?

Epidemiolozi smatraju kako je boravak u školi prema novim preporukama jednako siguran kao i nastava…