Općepoznata je informacija da je vježbanje dobro za zdravlje. No zašto u drugom stanju kao što je trudnoća prestati s aktivnostima? Ukoliko je trudnoća normalna, bez komplikacija svakako se treba nastaviti baviti tjelovježbom, no ta tjelovježba mora biti prilagođena tom stanju. Vježbanje pozitivno utječe na držanje trudnice, smanjuje bol u leđima i druge tegobe povezane s trudnoćom, također služi kao priprema za veliki dan – porod. Važno je samo za vrijeme trudnoće slušati svoje tijelo.

Najčešći programi koji se primjenjuju u treningu s trudnicama su pilates i yoga. Ukoliko se tim programima doda i suvremeni ples te glazba koja prati cijeli trening dobije se autorski trening Helene Lojen Marić, trenerice DŠR Thalia pod nazivom FloDance Fitness. Upravo iz tog razlog,a to je još jedan od prigodnih programa koje mogu prakticirati i trudnice. Osim treninga tu je i podrška za sva pitanja koja će ih mučiti tijekom tog razdoblja.

Ako ste zainteresirani popunite ovu prijavu s nekoliko osnovnih pitanja te se priključite treninzima koji će započeti 1.10.2015.godine. Broj mjesta je ograničen.

www.studiothalia.com

Link za prijavu:

http://www.jotformeu.com/HelenaFloDance/Prijava

sretna-mamazdrava-beba

Tekst i foto: Društvo športske rekreacije Thalia