Zašto volimo slatki okus, zašto izbjegavati šećer, koji su zaslađivači zdraviji odabir, kako ih koristiti u receptima poput raskošnih torti, prhkih pita, bogatih dizanih tijesta – odgovore na ta i vaša ostala pitanja s nama će podijeliti majstorica u kreiranju zdravijih varijanti slastica te autorica kuharice Slatki vegan. Dođite na predavanje Dunje Gulinu srijedu 22. 5. u 19 sati u Makronovi, Ilica 11/1.
Ulaznica je 20 kn, a očekuje vas promotivna prodaja svih kuharica Dunje Gulin u izdanju Planetopije.
Dunja Gulin educirala se na području prirodne prehrane, prvo u Makronovi, a zatim kroz rad i asistiranje na mnogim programima u Hrvatskoj i inozemstvu te pohađanjem konferencija o zdravoj prehrani u SAD-u gdje je završila i Plant-Based Nutrition program dr. Colina Campbella pri sveučilištu Cornell. Osim kuharica Doručak,Vege-burgeri
Tekst i foto: press
Roditelji, oprez: Ovo je 6 opasnih stvari u kući s kojima se bebe vole igrati
Dijete stalno plače u vrtiću, neće jesti ni spavati: Savjet stručnjakinje zabrinutoj mami
Zašto beba još nema kosu: Ćelavost beba ne mora značiti problem, ali kada se zabrinuti?
Tihi refluks kod beba: Kako prepoznati simptome i pomoći djetetu?
Mogu li majke upropastiti svoje sinove? Slavni psiholog Carl Jung otkrio fatalnu pogrešku u odgoju dječaka