Uživanje u mega torti napravljenoj u obliku tornja, visokim dva metra, s više od dvije tisuće palačinki, pružila je Podravka posjetiteljima 5. Festivala slastica – Slatki gušti, koji je održan u parku Zrinjevac u Zagrebu. Podravkini promotori kulinarstva, uz pomoć učenika koprivničke Obrtničke škole, budućih slastičara i kuhara, još jednom su oborili rekord u spremanju slatkog iznenađenja.

slatki-gusti-uz-toranj-od-palacinki

Slatki toranj od palačinki punjen je dobro poznatim okusima Lino lade  te novim okusom Lino lade, omiljenim kokosom. Ukrašena Dolcela dekorima za kolače, čokoladnim krispi kuglicama, srebrnim perlicama i šarenim mrvicama, najveća je torta od palačinki spravljenih u Hrvatskoj. Podravkina mega torta bila je posebna atrakcija  festivala koji nudi dobre okuse i vrhunsku zabavu.

Mega torta od palačinki nestala je nevjerojatnom brzinom, jer je ovaj sladak događaj popratio velik broj posjetitelja koji su uživali u slatkim okusima Podravke.

slatki-gusti-uz-toranj-od-palacinki

Dodanu vrijednost ovoj slatkoj priči Festivala slastica mogli su dati i sladokusci, dajući simobolične priloge uz uživanje u degustacijama, za kupnju opreme za Ugostiteljsku školu u Zagrebu, najstariju i najveću srednju školu s ugostiteljskim i turističkim programom u RH.

Tekst i foto: press