Godi Keller poznati je neovisni predavač, učitelj i pisac. Niz godina bio je predavač na Rudolf Steiner University College u Oslu, a danas je predavač i redoviti stručni suradnik mnogih pedagoških ustanova u Europi te seminara za roditelje. Surađuje s norveškom radio postajom NRK P2 na kojoj ima svoju radio emisiju. Kako mu je razdoblje puberteta, ta borba za samoočuvanjem i pronalaskom vlastitog identiteta uvijek bila u fokusu interesa, nakon više od 25 godina podučavanja učitelja i rada u školama, gospodin Keller se u Norveškoj aktivno uključio u program pomaganja mladima koji su odustali od obrazovanja.

Uz duhovit pristup svakoj temi s posebnim osjećajem za publiku Godi Keller u Školi za roditelje (koja se već godinama odvija u Norveškoj, Švedskoj, Mađarskoj, Islandu i Sloveniji) nastavlja svoj rad za djecu kroz edukaciju odraslih, kojoj je cilj osnažiti samopouzdanje i hrabrost roditelja, povećati njihovo razumijevanje dječjeg razvoja i poboljšati njihovu sposobnost promatranja djeteta.

seminar-godija-kellera-skola-za-roditelje

“Škola za roditelje” održat će se u Zagrebu 13. studenog 2015. od 17:00 do 20:00 i 14. studenog 2015. od 9:30 do 18:00 u prostorima Privatne umjetničke gimnazije, Gundulićeva 55, 10000 Zagreb.

Neke od tema: 1. Razumijevanje djeteta i pitanje autoriteta,

2. Životne krize - načini rješavanja

3. Ambicije, prioriteti i svakodnevni izazovi

4. Kompetencije za život

Predavanja o osnovnim temama seminara biti će popraćena radom u grupama. Nakon svakog predavanja omogućeno je vrijeme za postavljanje pitanja i diskusiju.

Kotizacija:

Studenti, nezaposleni – 300,00kn

Ostali – 400,00kn

Broj mjesta je ograničen - sveukupno primamo 40 prijava. Prednost će imati oni koji se ranije prijave i uplate kotizaciju na žiro račun Instituta za waldorfsku pedagogiju: IBAN HR4124840081105190451, Raiffeisen banka.

Prijave i informacije na info@iwp.hr

Rok za prijavu je 10. studeni 2015.

www.iwp.hr

Tekst: Institut za walfdorsku pedagogiju

Foto: Profimedia, Institut za walfdorsku pedagogiju