Saznajte sve o jedinstvenoj aplikaciji „Bebin kalendar dohrane“

Dođite na razgovor s vrhunskim nutricionisticama, koje su osmislile edukativnu aplikaciju za pravilnu i personaliziranu dohranu vaše bebe. Riječ je o inovativnom hrvatskom proizvodu, koji se temelji na provjerenim nutricionističkim znanjima

Kao sponzor jedinstvene aplikacije Bebin kalendar dohrane, HT želi olakšati svakodnevnu brigu roditelja oko dohrane djece, kojima je aplikacija dostupna besplatno.

Aplikacija, koju su osmislile nutricionistice Tena Niseteo, dipl.ing.preh.teh. i Karmen Matković Melki, dipl.ing.preh.teh., na jednostavan i pregledan način predstavlja preporučen plan uvođenja novih namirnica u djetetovu prehranu u dobi od šest mjeseci do dvije godine.

Sve mame, tate, ujčevi, bake i djedovi pozvani su da u četvrtak, 21. travnja u 18 sati dođu na razgovor s autoricama u T-Centar na zagrebačkom Cvjetnom trgu u Zagrebu, kako bi saznali više o zdravoj dohrani djece. U isto vrijeme, organizirano je i druženje Gibonnija s građanima u sklopu promocije novog albuma "Familija".

Bebin kalendar dohrane nudi vođenje osobnog kalendara dohrane za dijete, s informacijama o nutritivnom sastavu, upotrebi, sezoni i još mnogo toga za više od 150 različitih namirnica kao i njihovoj alergentnosti. Tablični prikaz svih namirnica nudi informaciju o tome kad bi dijete moglo biti spremno za isprobavanje novih okusa, boja i tekstura a aplikacija će se nadograđivati i za kasnije uzraste. Uz to, dostupan vam je niz jednostavnih recepata za pripremu kašica i jela.

Aplikacija je dostupna svim korisnicima android pametnih telefona putem Google trgovine, a uskoro će biti dostupna i verzija za iOS operativne sustave.

Tekst: press

Foto: Profimedia

Tagovi: , ,

Pročitajte i:

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!

Mia Dimšić i Domenica

Sanja je prva gluhoslijepa doktorica znanosti, a Josip osvaja planinske vrhove! Što ih je povezalo s Miom i Domenicom?

Ove dvije pjevačice, ali i velike prijateljice, rado su se odazvale inicijativi Zaklade "Hrvatska za…