Vjenčano-modni spektakl, Sajam vjenčanja Zagreb, koji se održavao od 31. siječnja do 2. veljače u Areni Zagreb, potvrdio je još jednom status nacionalno, ali i regionalno najveće manifestacije kada su vjenčanja u pitanju, što svjedoče i brojke: preko 200 izlagača iz svijeta vjenčanja, na više od 5.500 m2 predstavilo je bogatu ponudu posjetiteljima, kojih je u tri dana bilo više od 7.000!

'Drago nam je što Sajam vjenčanja Zagreb iz godine u godinu okuplja sve više izlagača iz vjenčane branše i tako kontinuirano podupire razvoj i unapređenje domaćeg obrtništva, ali i potvrđuje velik interes za vjenčanja što pokazuje i visoka brojka posjetitelja, kojih je više nego prošlih godina’ poručila je Andrea Bolješić, voditeljica projekta Sajam vjenčanja Zagreb. Sajam vjenčanja Zagreb i ove je godine održao dobrotvornu akciju za Udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Kroz dobrotvornu tombolu prikupljana su sredstva za kupnju medicinske opreme i razvoj pedijatrijske kardiologije u Hrvatskoj, a gala revijom i domaće su zvijezde podržale kampanju za osvještavanje javnosti o problemima s kojima se susreću roditelji i djeca s prirođenim srčanim bolestima.

Na 22. Sajmu vjenčanja Zagreb upriličen je i bogat program s radionicama o vjenčanim trendovima, degustacijama slastica, kvizom i čak šest modnih revija. Vjenčanu modu predstavili su saloni Vesna Sposa, Analuna Bridal, Nikolina Wedding Store, Time to be, Varteks i Koko Kids Store. Plesne nastupe na revijama potpisuje Plesni centar Ritam. Za make up modela zaslužan je Orbico Beauty s renomiranim brendovima Max Factor i Bourjois, a besprijekorno stilizirane frizure pripremio je stručni tim Studija Marcela.

Sajam vjenčanja Zagreb održan proteklog vikenda u Areni Zagreb privukao je preko 7 000 posjetitelja, budućih mladenaca i ljubitelja vjenčanja, te još jednom potvrdio da su vjenčanja ‘in’. Vrhunac događanja je bila gala dobrotvorna revija s domaćim zvijezdama koje su pokazale svu raskoš vjenčane mode, ali i veliko srce za djecu s prirođenim srčanim greškama iz udruge Veliko srce malom srcu

Tekst i foto: Sajam vjenčanja, Predrag Matijanić (Foto Joe) i Robert Gašpert