Mjesecima i mjesecima je čedrdesetogodišnja Udona Hebert ignorirala simptome trudnoće, a jedan od najočiglednijih je bila bol u trbuhu - toliko oštra da je Udona morala prekinuti sa usisavanjem kuće i prileći da odmori.

Udona i njen suprug Chuck su 20 godina pokušavali dobiti bebu. Išli su na brojne tretmane, ali ništa nije pomoglo, a Udona je čak mislila i da ima tumor.

“Nekoliko mjeseci sam osjećala da mi se nešto pomiče u trbuhu, ali sam naravno odmah pomislila na najgore i nisam htjela nikome ništa govoriti. Svake večeri sam se molila i tješila sebe da će biti onako kako mora biti”, objašnjava Udona.

Udonu je njena majka savjetovala da učini test na trudnoću. Kada je videla dvije crtice na testu, Udona se toliko rasplakala da nije mogla doći do riječi i objasniti suprugu što joj je. Kada je otišla na liječnički pregled, rečeno joj je da je u 33. tjednu trudnoće.

Svega četiri tjedna nakon što je saznala da je trudna, Udona je donijela na svijet svoje prvo malo čudo – dječaka Brooksa Majora.

Sretna mama kaže: „Bog nas je blagoslovio i nadamo se da će naša proča dati nadu i nadahnuće drugima.“

https://youtu.be/Wlu3rVJQEjc

Izvor  http://www.littlethings.com

Foto: screenshot