Radionice su namijenjene djeci viših razreda osnovne škole (od 5. do 8. razreda), a usmjerene su na jačanje pojedinih sastavnica socijalne kompetentnosti kao što su prepoznavanje i izražavanje osjećaja, jačanje samopouzdanja, izražavanje vlastitog mišljenja, asertivnost, nenasilno rješavanje sukoba i tolerancija. Kako djeca odrastaju, pred njih se stavljaju sve složeniji razvojni zadaci i zahtjevi, a kroz osvještavanje i uvježbavanje pojedinih socijalnih vještina djeca će tijekom radionica imati priliku naučiti kako ih djelotvorno koristiti u svakodnevnom životu u odnosu s vršnjacima, ali i odraslima.

Radionice će se održavati jednom tjedno, a tijekom školske godine 2018./2019. održat će se ukupno 15 susreta, svaki u trajanju od sat vremena. Radionice se odvijaju u prostoru Dječje kuće Borovje, Bože i Nikole Bionde 7, Zagreb, u sklopu udruge Hrabri telefon.

Radionice će se održavati ponedjeljkom u terminu od 19:00 do 20:00 sati. Prvi termin grupe bit će 05. 11. 2018. u 19 sati.

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete putem e-maila savjetovaliste@hrabritelefon.hr ili na broj telefona 01/6117190

Tekst: Hrabri telefon

Foto: Profimedia