Put žene za put uspjeha

Književnica Sanja Pilić, boksačica Ivana Habazin i menadžerica Ivana Delač-Đolo znaju tajnu uspjeha i gostuju na besplatnoj konferenciji 'Put žene za put uspjeha' koja organizira psihoterapeutkinja Mirta Fraisman-Čobanov

Jedna je velika dama i poput vina je – što starija, to ljepša. Sve što njeni prsti ‘ispletu’ rukopisom, najmlađima grije srce, starijima uskovitlava misli, a njoj nagradama popunjava vitrinu u dnevnom boravku. Druga suvereno vlada u samo naizgled muškom svijetu i boksa, za sportsku i životnu pobjedu. Treća je srušila mit da su misice samo lutke za izlog i pokazala da je ljepota samo jedan od aduta svake žene, ali i uteg njeguje li jedino svoj odraz u ogledalu.

Što je zajedničko književnici Sanji Pilić, boksačici Ivani Habazin i bivšoj misici, a sada menadžerici Ivani Delač-Đolo? Bez obzira na različitu profesiju, one zrače istom unutarnjom ljepotom i snagom te imaju nasmijano lice iskreno zadovoljnih i ispunjenih žena. One su same izabrale svoj put, a uspjeh je stigao kao šlag na tortu.

Upravo stoga bit će posebne gošće na velikoj konferenciji Put žene-put uspjeha, koju sada već tradicionalno u predbožićno vrijeme organizira, a ujedno i poklanja jer je ulaz slobodan i potrebna je samo prijava, naša poznata psihoterapeutkinja i life coucherica Mirta Fraisman-Čobanov, a ovaj je put zakazana za 5. prosinca, u 17 sati u Galeriji novoj na adresi Zagrebačka avenija 104.

1601595_205408966330858_1289409249_nputzene

Da bi još jednom sve pripadnice ljepšeg spola bacila u pozitivan životni trans i priuštila im nekoliko sati koje mogu posvetiti samo sebi, i ovaj je put program nakrcala (razno)vrsnim i vibrirajućim predavačima, koji će nas (pod)učiti kako svoj hektični život dovesti u balans, kako pobjeći od starosti i kvalitetno brinuti o tijelu, zdravlju i prehrani, napumpati mentalne mišiće, nahraniti dušu i probuditi kreativno, i to sve u edukativno-informativnom tonu i opuštenoj atmosferi.

Bez filozofije, s konkretnim i lako primjenjivim tehnikama i alatima koji nas vode putem uspjeha, u polusatnim predavanjima upoznat će vas stručnjaci iz sporta, medicine, psihologije i umjetničkih krugova s bogatim životnim i profesionalnim iskustvom Irijana Rajković, Dijana Gluhak, Melita Pavlek, Mirta Fraisman-Čobanov i jedini muškarac kojem je dopušteno biti dijelom ove konferencije – Daniel Rafaelić, a razlog neka ostane iznenađenje. Kao točka na i, slijede i sitnice koje život znače, raznorazni popusti na kozmetičke tretmane i programe osobnog razvoja i rasta te besplatna masaža.

Prijave na: http://www.partus-edukacija.com/program/2.-konferencija-put-zene-put-uspjeha-13

10734126_862608653774030_4879229504070686642_n

Tagovi: , , , , ,

Vezano uz temu

masaža bebe

Kineziologica u prekrasnom videu pokazala tehniku masaže beba

Mag. kineziologije i kineziterapeut Lana Novota u videu…

zajedničko vrijeme obitelji

Što čine roditelji uspješne djece?

Iako ne postoji standardni recept, psiholozi se slažu…

5 znanstvenih dokaza zašto su bebe rođene u rujnu uspješnije

Životni uspjeh ovisi o puno faktora i, naravno,…

Kako odgojiti uspješne ljude?

Nema Nobelove nagrade za roditeljstvo ili obrazovanje, iako…

Pročitajte i:

Nova atrakcija u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Zoološki vrt grada Zagreba ima novog stanovnika, jednogodišnju kinesku leopardicu Odliliu, koja je tamo stigla…

ljubav prema životinjama

Nova atrakcija za djecu ljubitelje životinja

Patuljasti mungosi koji su u Zoološki vrt grada Zagreba stigli prošle godine, postali su roditelji.…

pomoć obiteljima žrtvama Covid-19 bolesti

Financijska pomoć obiteljima s djecom pogođenim bolešću Covid-19

Obitelj s jednim djetetom, koja dokaže da ispunjava uvjete, može dobiti jednokratnu pomoć od 3250…

dječak i igra lego kockicama

Lego kockica bila dječaku u nosu dvije godine!

Stiže vijest za rubriku "nevjerojatno, ali istinito"!