To je mjesto na kojemu se može uživati u vježbanju na otvorenome, tu su sjenice i pozornice s kojih stručnjaci nesebično dijele svoja znanja o zdravome životu te sajam proizvoda i usluga naših partnera na kojemu možete isprobati mnoge proizvode, neke od njih i kupiti po odličnim cijenama.

A takva priča zaista vrijedi ponavljanja i stoga ne čudi što je Sensa dan tijekom godina postao mjesto na koje posjetitelji dolaze da bi udahnuli novu energiju u svoj život, prekrasno zaokružili radni tjedan čineći dobro za sebe i vraćaju se svojim domovima nadahnuti i bogatiji novim znanjima. Poput najljepšeg festivala sreće i zdravlja, Sensa dan i ove godine donosi ponešto za svakoga, a tu je i mnogo novosti! Među njima je i predstavljanje bestselera, ali i onih knjiga koje će to tek postati.

Uz jogu i pilates, premijerno možete isprobati novi, holistički način treninga. Tijekom dana, osvijestite snagu biljaka uz uvod u fitoterapiju dr. Stribora Markovića, prepoznajte sva lica manipulatora na predavanju leadership coacha Mirte Fraisman Čobanov, naučite spravljati prirodne dezodoranse uz aromaterapeutkinju Mary Novosel te otkrijte snagu kurkume u ajurvedskim receptima za ljepotu i zdravlje Tatjane Kraljić Strgačić.

Sponzori Sensa dana su Franck, Himalaya, Jana, Farmacia, Meggle i Avon, a zahvaljujući njima, sva će predavanja i radionice biti besplatni. Posjetitelji će imati priliku upoznati naše stalne suradnike, ali i nove predavače koji su pripremili program zanimljiv svim generacijama.

Bit će još mnogo zanimljivih predavanja, stoga nedjelju, 17. lipnja, rezervirajte za sebe i svoju vitalnost. Proučite cijeli program i vidimo se u Parku Maksimir!

A4 program i plan Sensa dan 2018(1)

Tekst i foto: promo