Ivana Delač Đolo, Ana Strizić, Neda Parmać i Amar Bukvić, koji je došao s obitelji, samo su neka od poznatih lica koja su u opuštenoj atmosferi subotnjeg jutra uživala u promociji izdanja Storykids magazina u Avenue Mallu

Promocija novog broja časopisa StoryKids protekla je u duhu zvonkog dječjeg smijeha uz zanimljive i kreativne ideje za zabavu u kojoj su svi prisutni sa svojim mališanima sudjelovali u Storykids kreativnoj radionici.

Roditelji su uživali komentirajući aktualne teme magazina StoryKids, a sve prisutne su uveseljavale maskote vile i klauna uvodeći ih u čarobni svijet priča za djecu, a vesele pjesmice izmamile su na ples kako djecu tako i roditelje, koji su se prisjetili dana djetinjstva.

Na promo pultovima Opela djeca su se zabavila vozeći dječje primjerke Mini Opel Adama, a na promo mjestu Merkur osiguranja roditelji su mogli saznati sve o pravilnom ulaganju u dječju budućnost uz pregršt šarenih balona i darova za djecu.

U novom broju Storykids-a, čitatelje očekuju čak tri dara: Zendium dječja pasta za zube, Lino & Storykids tablicu množenje za školarce, te Storykids prilozi: Priče o igračkama i Mudrice za najmlađe.

Novo, zimsko izdanje lifestyle magazina Storykids donosi glavnu temu broja o prirodnom porođaju kod kuće, odlične teme o vječnoj roditeljskoj borbi za odličan uspjeh u školi, te modni editorijal i intervju s RTL voditeljicom Anom Strizić i njenim četverogodišnjim sinom Mijatom.

Novo, zimsko izdanje lifestyle magazina Storykids donosi glavnu temu broja o prirodnom porođaju kod kuće, odlične teme o vječnoj roditeljskoj borbi za odličan uspjeh u školi, te modni editorijal i intervju s RTL voditeljicom Anom Strizić i njenim četverogodišnjim sinom Mijatom

Foto: Ivana Kaurloto