Program ZDRAVI-SRETNI, Međunarodnog Instituta Prirodnog Zdravlja, namijenjen je djeci i mladima od 3 do 19 godina sa slabom koncentracijom i otežanom komunikacijom, povučenošću, hiperaktivnošću, anksioznošću , strahovima, depresijom, slabim imunitetom, alergijama, astmom, bronhitisom i mnogim drugim poteškoćama koje ometaju normalan razvoj.

U programu se koriste prirodne metode koje se sastoje od opuštanja (dubokog i pravilnog disanja), rekreacije (specifičnih vježbi), edukacije o zdravom načinu života, akupresure i refleksoterapije stopala.

Dosadašnjim, kontinuiranim i stručnim iskustvom postigli smo brojne i trajne rezultate koji pojedinca i društvo čini boljim i kvalitetnijim. Djeca i mladi imaju bolju koncentraciju, lakše komuniciraju sa vršnjacima i odraslima, otvoreniji su, mirniji, opušteniji, nasmijani, pozitivniji. Manje imaju strahova, treme, nelagode, srama, a više sigurnosti i samopouzdanja. Kreativniji su, imaju više volje za igru, učenje, fizičku aktivnost i dr. Imunitet je jači, simptomi alergije i astme se postupno smanjuju i nestaju.

Program počinje 1. rujna 2015. i provodi u prostorima udruge MIPZ, Radnička cesta 20a. Zbog ograničenog broja polaznika, predbilježite svoje dijete već sada i pomozite mu da ima zdravo i sretno djetinjstvo!

SVAKI RODITELJ ŽELI NAJBOLJE ZA SVOJE DIJETE. NAJBOLJE JE PRIRODNO!

Udruga MIPZ

Radnička cesta 20a (u blizini Autobusnog kolodvora)

01 5620 108

098 947 0533

www.mipz.hr

Tekst: Udruga MIPZ

Foto: Profimedia