Proglašeni dobitnici Sensa Loves izbora 2019.

U šarmantnom prostoru hotela Canopy by Hilton održan je prvi #SensaLoves izbor za 2019. godinu i proslavljen 12. rođendan magazina Sensa

Naša različitost ono je što nas odvaja od drugih, a ono što spaja Sensine čitatelje su briga o zdravlju, ljepoti i životu na što nježniji način. Zato je i pokrenut #SensaLoves izbor u kojem su objedinjeni najbolji proizvodi i usluge prema odabiru magazina Sensa za 2019. On objedinjuje kategorije koje su magazinu Sensi iznimno važne, a predstavljaju rastući trend na tržištu i u srcima Sensinih čitatelja. To su NATURAL, CLEAN, HEALTH i WELLBEING. U izboru #SensaLoves odabrani proizvodi i usluge unutar segmenta su ravnopravni, oni su odabir u koji Sensa vjeruje i koji podržava. To je odabir koji korisniku donosi dobrobiti, s naglaskom na brigu o okolišu i zdravlje pojedinca te potiče raznolikost, prirodni način života i novi, kvalitetniji lifestyle. Za razliku od klasičnih nagrada, cilj #SensaLoves izbora nije usporedba, nadmetanje u kvaliteti ili u djelovanju, on predstavlja ono što cijenimo, ono što "govori", ono što vrijedi poslušati.

Predstavljamo dobitnike #SensaLoves izbora za 2019. godinu

U kategoriji Sensa Loves NATURAL priznanje je osvojila Biovega – Dr. Hauschka Rose Day Cream, dnevna krema od ruže, kultni proizvod organske kozmetike Dr. Hauschka.

U kategoriji Sensa Loves CLEAN zasjala je Jowae – Gel vitaminé hydratant énergisant, energizirajuća vitaminska gel-krema za lice.

Priznanje Sensa Loves HEALTH primila je magistra kineziologije i osnivačica PBS centara sportske izvrsnosti Ana-Marija Jagodić Rukavina.

U kategoriji Sensa Loves NATURAL istaknuo se Leonor Greyl – Régénerescence Naturelle, detoksikacijski tretman za vlasište Régénerescence Naturelle.

U kategoriji Sensa Loves CLEAN priznanje je primio Novexpert – Lip’Up booster za usne s hijaluronskom kiselinom.

U kategoriji Sensa Loves NATURAL priznanje je primio Oriflame - Love Nature Soothing mask,
nova Oriflame linija Love Nature koja se bazira na organskim biljnim ekstraktima.

Priznanje Sensa Loves HEALTH primila je zagrebačka food blogerica Maja Brekalo, autorica gastro bloga i istoimenog Instagram profila Delicious and Healthy by Maya.

U kategoriji Sensa Loves CLEAN, istaknula se Avonova nova linija - Distillery, Shade the day dnevna krema.

Nagradu Sensa Loves HEALTH primila je i Farmacia Fitoaromaterapijsko savjetovalište
zbog holističke brige o zdravlju i stručnjaka koji su okupljeni oko projekta.

U kategoriji Sensa Loves WELLBEING nagradu je primila prima Afrodita - De-stress nurturing oil iz Afroditine De-stress linije. Sensin izbor je prirodno De-stress njegujuće ulje.

U kategoriji Sensa Loves CLEAN nagradu je primila maska za tijelo Alma K - Natural dead sea black mud, prirodno crno blato iz Mrtvog mora.

U kategoriji Sensa Loves HEALTH zablistao je Advanced Nutrition Programme – Skincare Ultimate jedinstveni nutrikozmetički dodatak prehrani Skincare Ultimate.

U kategoriji Sensa Loves HEALTH priznanje je primio Himalaya Herbals - Complete care, Himalaya herbals pasta za zube Complete care oduševila je sinergijom ajurvedske medicine i modernih saznanja.
Priznanje Sensa Loves NATURAL primila je i Nacomi – Crna maska za lice koja je sve zadivila snagom prirodnog sastava.

U kategoriji Sensa Loves CLEAN dobitnik je i Skinfinity - Finitylighter, krema za redukciju hiperpigmentacijskih pjega prve hrvatske premium kozmetike SKINFINITY.

U kategoriji Sensa Loves NATURAL priznanje je osvojila PIP – Dermapip krema, snaga košnice uhvaćena u bočicu Dermapip kreme iz linije Farmakol hrvatskog prirodnog brenda PIP.

U kategoriji Sensa Loves CLEAN priznanje je primio Klorane - Suhi šampon od koprive
favorit brenda Klorane prema odabiru redakcije Sensa je Suhi šampon od koprive čija tradicionalna formula seže u 1971. godinu.

U kategoriji Sensa Loves HEALTH titula najbolje poliklinike dodjeljena je zagrebačkoj Poliklinici Sinteza.

U Sensa Loves NATURAL izboru priznanje je primila Biobaza - Natural, Biobazina linija dezodoransa.

Sensa Yoga Retreat i Sensa vikend omiljena su Sensa događanja, zahvaljujući i Sensa partnerima, oni su mjesto opuštanja, ugode i rasta. Stoga su u kategoriji Sensa Loves Wellbeing statue dodijeljene hotelu Korinjak sa Iža i Boutique Hotelu Atlantida, Rogaška Slatina iz Slovenije.

U sklopu događanja za ukusne zalogaje i uslugu pobrinio se tim stručnjaka hotela Canopy by Hilton, a svi su nazdravili pjenušcem Vila Sandi Rose te proslavili #SensaLoves priznanja i 12. rođendan magazina Sensa.

 

Tekst: Sensa
Foto: Dražen Kokorić, Robert Gašpert

Pročitajte i:

Belma Džomba proslavila 4. rođendan svoje male princeze

Izvor: Story.hr IZVOR: STORY Iako je 34-godišnja Belma Džomba zbog pandemije izgubila posao, supruga bivšeg…

Usvojili dijete s autizmom pa ga nakon tri godine vratili

Izvor: Story.hr Američka youtuberica, Myka Stauffer, koju na spomenutoj platformi prati preko 700 tisuća ljudi,…

Kako je prošao prvi dan povratka u školu? "Super, tata!"

Sat pokazuje 7:36. Dolazim sa sinom pred školu, dogovor s učiteljicom je "nalazimo se na…

pripreme djece za polazak u prvi razred osnovne škole

U školama počinju testiranja za prvašiće

Iako je ranije bilo najavljeno da ove godine neće biti testiranja u školama, budući prvašići…