Usporite na sekundu i prisjetite se kako je divno bilo imati sretno i bezbrižno djetinjstvo. Uskočite u dječje cipele i pogledajte svijet kroz njihove naočale. Šareniji je, privlačniji i veseliji. Upravo takvo djetinjstvo zaslužuje svako dijete svojim rođenjem, no nažalost nemaju svi priliku biti 'rođeni pod sretnom zvijezdom'.

S ciljem da djeci bez roditelja i roditeljske skrbi stvorimo obitelj i osiguramo sretno i bezbrižno djetinjstvo SOS Dječje selo Hrvatska više od 20 godina djeluje kao Udruga. U misiji stvaranja obitelji uvelike im pomažu partneri, donatori i prijatelji, a u ovo predblagdansko vrijeme možete i vi pridonijeti njihovom radu.

Uključite se u Božićnu kampanju SOS Dječjeg sela Hrvatska i prisjetite se svog djetinjstva. Pronađite fotografiju iz prošlosti i sadašnjosti, uploadajte je na web stranicu www.sjetise.hr i preuzmite animaciju iznenađenja!

Ovu lijepu animaciju podijelite sa svojim prijateljima na Facebooku, Twitteru ili putem e-maila te ih pozovite (nominirajte) da i oni sudjeluju u ovoj hvalevrijednoj kampanji. I naravno, ne zaboravite okrenuti humanitarni broj telefona 060 90 55 te pomozite djeci bez roditelja i roditeljske skrbi. Cijena poziva iznosi 6,25 kn, pozivom darujete 3,20 kuna bez PDV-a djeci i mladima SOS dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

SOS Dječje selo Hrvatska, uz pružanje toplog i brižnoga doma, brine o osmijehu svakog djeteta o kojem skrbi, za što je potrebna pomoć zajednice i dobrota u srcima pojedinaca– zato je glavni cilj kampanje povećati svjesnost o brizi za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi u SOS dječjim selima u Hrvatskoj.

U ovo blagdansko vrijeme kada su sve naše misli usmjerene na obitelj i okupljanje oko blagdanskog stola, zaboravimo na one kojima je pomoć najpotrebnija. Stoga se ovog Božića odmaknite od svoje svakodnevice i pomognite djeci bez roditelja i roditeljske skrbi smještenoj u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Realizaciji ove kampanje pridonijeli su: Unex Grupa kao nositelj koncepta i koordinator aktivnosti pod vodstvom kreativnog direktora Krunoslava Serdara, grupa Gretta koji su ustupili autorska prava na hit Malena te osobe iz javnog života, pjevačica Vanni te voditeljice Tatjana Jurić i Nevena Rendeli koje su sudjelovale u stvaranju videospota za Božićnu kampanju.

Pogledajte video spot.

https://youtu.be/SQbIHx2rpyY

Tekst, foto, video: SOS Dječje selo Hrvatska