Bez volontera i volonterki nijedan filmski festival ne bi protekao glatko! 3. KinoKino Festival, koji će se održati od 14. – 18. veljače, ovisit će o vještinama predanog tima volontera i volonterki koji će ‘uskakati’ gdje to bude potrebno, uoči i za vrijeme trajanja festivala.

Zašto postati volonter/volonterka?

Volontiranje je izvanredna prilika da sudjelujete u radu nekog kulturnog događanja, a u ovom se slučaju radi o jedinstvenom filmskom festivalu u Hrvatskoj. Budući da je KinoKino festival za djecu, osim uobičajenog filmofilskog entuzijazma bit će nam potreban i vaš interes (i po mogućnosti iskustvo) za rad s djecom, kako bi našim posjetiteljima bilo što ugodnije. Osim slobodnog pristupa svim projekcijama te ostalih dolje navedenih pogodnosti, volonteri i volonterke stječu neprocjenjivo praktično iskustvo organizacije evenata u prijateljskom okruženju, ispunjenom pozitivnom energijom. Volonteri/volonterke koji ispune svoje obaveze prema KinoKino Festivalu stječu pravo na:

  • Slobodan ulaz na projekcije i ostala događanja u sklopu KinoKino Festivala
  • KinoKino paket
  • Fantastičnu priliku za susret s novim ljudima i sklapanje prijateljstva s drugim filmofilima i svima koji uživaju u kulturnim događanjima
  • Paket ulaznica za kino projekcije u sklopu redovnog programa kina Europa
  • Dobru zabavu!

Ako ste zainteresirani za volontiranje na KinoKino Festivalu, pošaljite nam svoj CV, kratko motivacijsko pismo i fotografiju najkasnije do nedjelje, 4. veljače na info@kinokino.hr.

Tekst i foto: press