Pregršt događanja i radionica u Centru kulture na Peščenici

Ljetni praznici su gotovi, ali to ne znači da je s njima završilo razdoblje zabave, druženja, opuštanja i odmora. U Centru KNAP možete svakodnevno kreativno ili aktivno provesti svoje slobodno vrijeme, u raznim likovnim, plesnim, dramskim, jezičnim i glazbenim radionicama za djecu i odrasle. A 25. rujna na Danu otvorenih vrata, predstavit će mnoge zanimljive, kreativne programe, akcije i radionice za djecu i odrasle

U radionicama Centra KNAP, uz stručne voditelje, možete naučiti nešto novo i zanimljivo, odlično se osjećati i zabaviti, ali i družiti se sa prijateljima i obitelji.

Kao i svake godine ove jeseni KNAP priprema veliki izbor radionica; od likovnih, plesnih, dramskih, glazbenih…

Plesači će moći izabrati između Klasičnog baleta za djecu i odrasle, Studija za ples i pokret, Suvremenog plesa, Hip - hopa i Break dance-a za školarce i studente, te satova Društvenih plesova. Tu su i rekreativne radionice; Body creation dance i Vježbe za bolji dan i lakši san.

Novost za sve ljubitelje plesa je i radionica Afričkih plesova, koja s radom započinje 30.rujna u 20.30h otvorenim satom za sve zainteresirane.

Novi, besplatan program “Zaplešimo zajedno” kreće s djelovanjem u listopadu, kada ćemo sve zainteresirane osnovnoškolce s područja Peščenice i Žitnjaka uključiti u program učenja društvenih plesova u suradnji s osnovnim školama.

dramski2 (Custom) (2)

Ljubitelji likovnih radionica i ove sezone mogu birati između radionica: crtanja i slikanja, kiparstva, keramike te tradicijskog veza. Za djecu su tu likovna i lutkarska radionica.
Novost je da s radom započinje radionica crtanja i slikanja za mlade slikare. Program je namijenjena djeci od 6. do 8. razreda, a radionica postepeno uvodi djecu u svijet umjetnosti i slikarstva.

Nastavit će se i s druženjem na Kreativnoj familiji, besplatnoj radionici za cijelu obitelj, svaki drugi petak do kraja godine. U dramski studio Centra KNAP mogu se upisati djeca od prvog razreda osnovne škole, srednjoškolci, studenti i odrasli!

Ljubitelji glazbe mogu birati između satova gitare za početnike i napredne, sinthesizera te glazbene radionice za najmlađe - Klavirčice.

knap_glazbeni2 (Custom) (2)

 

Dan otvorenih vrata

Centar kulture na Peščenici ponovno otvara svoja vrata 25. rujna 2015., Danom otvorenih vrata, kada će predstaviti mnoge zanimljive, kreativne programe, akcije i radionice za djecu i odrasle.

U sklopu urbano-likovne akcije ˝Volim Pešču˝ otvara se novi mural na zidu zgrade Centra, djelo poznatog graffiti autora Modula.

U 19.00 sati na redu je otvorenje prve izložbe sezone u Galeriji događanja: Bossanova, mlade osiječke umjetnice Jelene Kovačević.

Nakon otvaranja izložbe nikako nemojte propustiti zanimljiv koncert u atriju Centra, ˝Zvuci Australije i Afrike˝ u 20.00 sati.

Izvođači su članovi udruge za promicanje kulture-didgeridoo-a-didgiland: Iva Zelenko - didgeridoo, Kazimir Mikašek - tank drumm, Ivana Bubnjek - djembe, Dejan Perčić - gitara didgeridoo i Tomislav Balala - didgeroodoo.

Ulaz na sva događanja Dana otvorenih vrata je besplatan!

Centar kulture na Peščenici / Centar KNAP

Ivanićgradska 41a

Tel 01/2303122 i 01/2319 419

www.knap.hr

knap@knap.hr

 

Tekst: Centar KNAP

Tagovi: ,

Vezano uz temu

unuka s bakom i djedom u kuhinji

Novo istraživanje dokazalo: za pretilost djece krivi su bake i djedovi!

Bez obzira na različite kulture, bake i djedovi…

djeca, mobiteli i socijalne vještine

Mit ili istina? Štete li mobiteli i tableti razvoju socijalnih vještina u djece?

Znanstvenici su uspoređivali vještine današnje djece s društvenim…

Pomozite djetetu da izrazi osjećaje

Treba li i u kojoj mjeri ignorirati djetetove…

Pročitajte i:

koronavirus

Domaćim stručnjacima stigao vrijedan uređaj za borbu protiv koronavirusa

Borba protiv koronavirusa bit će, zahvaljujući donaciji poznatog nogometaša, brža - u 22 minute moći…

testiranje na koronavirus

Od danas nova, niža cijena testiranja na Covid-19

Na zadnjoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) donesena je odluka o…

Stiže velika novost iz redova klaunovadoktora

Po prvi puta djeca na liječenju u bolnicama, ali i ona koja se liječe kod…

trudnica predaje e-Zahtjev za ostvarivanje prava

Kako brže i lakše do doplatka za djecu?

Od 3. srpnja omogućeno podnošenje e-Zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu