Knjiga "Mi. Žene." projekt je jednakosti i zajedništva. Riznica istinitih priča 100 žena današnjeg vremena, živućih inspiracija. I njezina promocija održat će se u Zagrebu, u ponedjeljak 16. prosinca u 18 sati u Verde brunch & caffe (Berislavićeva 18)

Ova knjiga potvrda je svakoj djevojci, ženi i baki da nikada i ni u čemu nije sama. Sve je to neka od nas prodisala i preživjela. Knjiga koja poziva na toleranciju prema različitosti, ranjivosti i manjinama, koja podsjeća na vrijednost u svakoj od nas i u kojoj je svaka žena utvrda obitelji.

Knjiga koja uči naše sinove, putokaz je našim kćerima i utjeha svakoj od nas. Pogotovo u današnje vrijeme kad se zazivaju zakoni davnih vremena, a žene se često guraju u drugi plan. Ovo je knjiga koja budi, potiče i hrabri svakoga tko je pročita i ukazuje da uvijek možemo više nego što mislimo. Da smo jače od svojih ograničenja i svih onih koja su nam nametnuta. Knjiga koja svojim rečenicama šapuće: "Ti to možeš!"

Knjiga sadrži preko 90 ilustracija izuzetno talentirane ilustratorice Done Tomić.

Autoricu Natašu Jukić koja je sakupila i uredila 100 priča u ovoj knjizi naši čitatelji već dobro poznaju, a podsjetit ćemo i na tri već dosad izdana njezina djela:

- Zagrebi sivu – nakladnik: Redak. d.o.o., Split 2018. godine.

- Krijesnica koja se zove baš kao ti – nakladnik Mind Ability d.o.o., Zagreb 2018. godine.

- Biseri prosuti morem – nakladnik: Click Media j.d.o.o., Kaštela 2019. godine

Autorica: Nataša Jukić

Izdavač:Naklada Fragment

Cijena: 149,00 kn

Tekst i foto:FB Fragment